20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «ΕΓΩ είμαι το νούμερο ένα της Τσέλσι»

«ΕΓΩ είμαι το νούμερο ένα της Τσέλσι»

By on 14 Μαρτίου, 2017 0 792 Views

Ο εγωισμός του Ζοσέ Μουρίνιο δεν δέχεται πως η Τσέλσι τον έχει ξεπεράσει. Μετά τον αποκλεισμό της Μαν. Γιουνάιτεντ με ήττα 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ήταν, είναι και μέχρι να ξεπεράσει κάποιος τα δικά του τρία πρωταθλήματα θα είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από τους «μπλε».

«Μπορούν να με αποκαλούν όπως θέλουν. Είμαι επαγγελματίας. Εγώ υπερασπίζομαι την ομάδα μου και μέχρι να έχουν προπονητή που θα τους φέρει τέσσερα πρωταθλήματα, εγώ είμαι το νούμερο ένα για την Τσέλσι. Όταν βρεθεί κάποιος να πάρει τέσσερα πρωταθλήματα με την Τσέλσι, θα γίνω το νούμερο δύο, αλλά τώρα εγώ είμαι το νούμερο ένα», δήλωσε ο Μουρίνιο, που έκανε και τη σχετική χειρονομία προς την εξέδρα.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε είπε: «Κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και αυτό είναι καλό, γιατί έτσι δεν θα τιμωρηθώ και θα είμαι ξανά στον πάγκο για το επόμενο ματς. Οι παίκτες μου με χρειάζονται».

Τέλος άφησε εμμέσως αιχμές για τη διαιτησία και την αποβολή του Άντερ Ερέρα. «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Ο κύριος Όλιβερ ας αναλύσει μόνος του τη δουλειά του. Αυτό που είδαμε όλοι ήταν πως υπήρχε ματς μέχρι να αποβληθεί ο Ερέρα. Μετά έγινε άλλο παιχνίδι».