26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ τώρα βλέπει Άντερλεχτ.Τίποτε το ανησυχιτικό για Γιαννιώτα

Το ΑΠΟΕΛ τώρα βλέπει Άντερλεχτ.Τίποτε το ανησυχιτικό για Γιαννιώτα

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 1117 Views

To ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και τώρα βλέπει μόνο Άντερλεχτ και αυτό θα έχει στο μυαλό μέχρι την Πέμπτη το βράδυ.ΤΟ ευχάριστο για τον Κρίστιανσεν είναι ότι ο Γιαννιώτας μάλλον θα είναι στην διάθεση του το βράδυ της Πέμπτης.
Στον Super Sport Fm μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ανόρθωσης, στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ και στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.
Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης είπε:« Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ξεκινά πλέον μία διαφορετική διαδικασία στη μάχη του τίτλου και όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα κάποιοι θα κερδίζουν, κάποιοι θα χάνουν. Η νίκη σαφώς και προϋποθέτει και πλεονεκτήματα.
Νικήσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μας ευνόησε που σκοράραμε νωρίς, και κάναμε σωστή διαχείριση του σκορ σ’ένα μέτριο γενικά παιχνίδι. Είμαστε εν μέσω βαρυφορτωμένου προγράμματος, μας ενδιαφέρει η ουσία στο πρωτάθλημα, την πήραμε και την κρατάμε κόντρα στην Ανόρθωση».
Για το αν το ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει πλεονέκτημα για τον τίτλο, ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε:
«Βρισκόμαστε σε μία πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Απόλλωνα αλλά δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ΑΕΚ-Ομόνοια. Όλες οι ομάδες από την 5η θέση και πάνω έχουν ψηλά κίνητρα και δεν θα δούμε παιχνίδια με μονόπλευρο ενδιαφέρον».
Για τα σχόλια που έγιναν από την Ανόρθωση για τη διαιτησία, τόνισε»
« Θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε και εμείς κάποιες φάσεις, αλλά εν όψει Άντερλεχτ που είναι τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν θα τοποθετηθούμε».
Πως βλέπετε τη ρεβάνς της Πέμπτης;
« Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι η τελική προσπάθεια για να δούμε αν θα μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό το μακρύ και ξεχωριστό οδοιπορικό. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση».
Για τις απουσίες εν όψει Άντερλεχτ;
«Δυστυχώς δεν βοηθούν τον προπονητή, και κυρίως αυτές στον άξονα (Μοραίς-Βινίσιους-Κάνιας). Προέκυψαν επίσης και αυτές των Εφραίμ-Αστίθ και καταλαβαίνετε το πρόβλημα. Δεν θα παίξουν όμως ρόλο οι απουσίες αλλά αυτοί που θα αγωνιστούν αναμένεται να καθορίσουν την έκβαση του αγώνα”.
Για το πρόβλημα του Γιαννιώτα;
«Ένιωσε σφίξιμο αλλά δεν είναι κάτι που θεωρούμε ότι θα του στερήσει την παρουσία του και θα πιστοποιηθεί αυτό σήμερα στην προπόνηση».