18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συλλήψεις και καταγγελίες για επεισόδια μετά τον αγώνα Ανόρθωσης -ΑΠΟΕΛ

Συλλήψεις και καταγγελίες για επεισόδια μετά τον αγώνα Ανόρθωσης -ΑΠΟΕΛ

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 1086 Views

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις έντεκα χθες βράδυ καταγγέλθηκε από ένα 55χρονο, ένα 20χρονο, ένα 29χρονο και ένα 36χρονο όλοι από τη Λάρνακα ότι γύρω στις οκτώ χθες βράδυ μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, δέχθηκαν επίθεση έξω από το στάδιο από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους.
Συγκεκριμένα ο 55χρονος και ο 29χρονος διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, όπου ο μεν πρώτος έφερε μικρό υπόσφαγμα αριστερού οφθαλμού και ο δεύτερος κεφαλαιμάτωμα στο μέτωπο και ερυθρότητα οφθαλμών λόγω σπρέι που χρησιμοποιήθηκε από την Αστυνομία.
Τα δύο άτομα αφού εξετάστηκαν από γιατρό και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκαν.
Οι άλλοι δύο παραπονούμενοι αρνήθηκαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο για ιατρική εξέταση.

Έξι οπαδοί της Ανόρθωσης συνελήφθηκαν
Έξι οπαδοί της Ανόρθωσης ηλικίας από 16 μέχρι 33 χρόνων συνελήφθησαν χθες βράδυ από την Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Παπανικολή περίπου 150 οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι προηγουμένως είχαν συμπλακεί σε άλλο μέροςοπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και με την Αστυνομία να επεμβαίνει προκειμένου να κατασταλεί η συμπλοκή.

Μόλις οι συγκεντρωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αντίκρισαν τους αστυνομικούς άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα και πέτρες εναντίον τους. Στη προσπάθεια της Αστυνομίας για καταστολή των επεισοδίων έγιναν συνολικά έξι συλλήψεις οπαδών της Ανόρθωσης.

Συγκεκριμένα ένας 16χρονος από τη Δερύνεια, ένας 18χρονος από τη Λάρνακα, ένας 20χρονος και ένας 26χρονος από τη Σωτήρα και ένας 17χρονος από το Παραλίμνι συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της οχλαγωγίας. Επίσης ένας 33χρονος από τη Λάρνακα συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης και ανησυχίας.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν από τη ρίψη αντικειμένων των οπαδών, τρεις αστυνομικοί της ΑΔΕ Αμμοχώστου και ένας αστυνομικός της ΜΜΑΔ.

Ο ένας αστυνομικός εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου αφού ένοιωθε πόνο στο στήθος και στη συνέχεια απολύθηκε χωρίς να φέρει οτιδήποτε παθολογικό ενώ ο αστυνομικός της ΜΜΑΔ εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση στον καρπό του αριστερού του καρπού.

Ο τρίτος αστυνομικός δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για εξέταση από γιατρούς, ενώ ο τέταρτος εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο δεξί του πόδι μήκους δυο εκατοστών και αφού του έτυχε συρραφή του τραύματος απολύθηκε.Οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.