29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λήξαν το θέμα Βίκτορ -Ράγιος.Εξετάζει την διαιτησία Αναστασίου η Ανόρθωση

Λήξαν το θέμα Βίκτορ -Ράγιος.Εξετάζει την διαιτησία Αναστασίου η Ανόρθωση

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 1055 Views

Η Ανόρθωση προσπάθησε και στην ομάδα ολοι πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να χάσουν από το ΑΠΟΕΛ ωστόσο υπάχει ικανοποίηση για την προσπάθεια αλλά δεν αγνοούν τα λάθη της διαιτησίας. Η λογομαχία Βίκτορ-Ράγιος ήταν σε στιγμή έντασης και ήδη θεωρείται ως λήξαν το θέμα. Για τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

«Πήραμε λιγότερα από όσα αξίζαμε. Ενδεχομένως και οι διαιτητικές αποφάσεις να επηρέασαν το αποτέλεσμα. Το πρώτο γκολ προήλθε από φάουλ πάνω στον Σιβού, ενώ στη συνέχεια είχαμε και την ανατροπή του Βάτερμαν στον Ολιβέιρα. Η διοίκηση θα εξετάσει τις φάσεις και τα όποια λάθη έγιναν και θα πράξει αναλόγως. Μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ είχαμε την κατοχή, όμως όταν ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ έχουν διάθεση να αμυνθούν κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Είχαμε αρκετά θετικά στοιχεία, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τη διαιτησία…

«Η διοίκηση θα εξετάσει τη γενική εικόνα της διαιτησίας, τα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, το γκολ που προήλθε από φάουλ που προηγήθηκε. Υπήρχε και η παράβαση του Βάτερμαν στον Ολιβέιρα».

Για το επεισόδιο μεταξύ Βίκτορ και Ράγιος…

«Ήταν μια στιγμή έντασης. Ο πρόεδρος έχει συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και το θέμα θεωρείται λήξαν».

Για τον τραυματισμό του Ερέρο…

«Περιμένουμε και εμείς την ενημέρωση για την κατάσταση του. Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του. Για αυτό και για τον Καρλίτος θα περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβουν τον αγώνα με την Ομόνοια».