23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν εγκαταλείπει την μάχη ο Απόλλωνας.Πίστη στις δυνάμεις του

Δεν εγκαταλείπει την μάχη ο Απόλλωνας.Πίστη στις δυνάμεις του

By on 13 Μαρτίου, 2017 0 1051 Views

Ο Απόλλωνας για 20 παιγνίδια συνεχίζει χωρίς ήττα με τον Αυγουστή στον πάγκο και έχει μεγάλη πίστη στις δυνάμεις του.Έχει αυτή την ώρα προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ ωστόσο ο Απόλλωνας δεν εγκαταλείπει την μάχη για τον τίτλο. Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ…

«Δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε στο ζητούμενο που ήταν η νίκη. Η ομάδα τα έδωσε όλα εντός αγωνιστικού χώρου, παλέψαμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως παρά τα αρκετά οφέλη το οδυνηρό είναι ότι απωλέσαμε δύο βαθμούς. Έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα με την ΑΕΚ και θα πρέπει να επιστρέψουμε με κάθε τρόπο και κόστος στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για το τι έφταιξε και δεν πανηγύρισε η ομάδα τη νίκη…

«Βρήκαμε ένα αντίπαλο που είχε σωστούς αγωνιστικούς και κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Μείναμε πίσω στο σκορ και μετά δημιουργήσουμε σωρεία ευκαιρία. Αν σκοράραμε ακόμα και στο 85΄ θα μπορούσαμε να γυρίζαμε το παιχνίδι. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να μας χτυπήσει στην κόντρα».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα που διαμορφώνονται…

«Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.. Δεν έχει κριθεί κάτι, όμως έχει προβάδισμα το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί και αλίμονο αν εγκαταλείψουμε τη μάχη από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ…

«Ένας αντίπαλος που έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και έχει συμπεριληφθεί στις μεγάλες ομάδες. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Λόγω της απουσίας του κόσμου θα κριθεί στο 50-50».

Για το σερί των 20 αγώνων χωρίς ήττα…

«Δεν λέει και πολλά. Υπάρχει τρομακτική πίστη και αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και οπουδήποτε. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί».