19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Πιέρος το οδηγεί εκ του ασφαλούς …Νίκη στο Παπαδόπουλος και κρατά την διαφορά το ΑΠΟΕΛ

Ο Πιέρος το οδηγεί εκ του ασφαλούς …Νίκη στο Παπαδόπουλος και κρατά την διαφορά το ΑΠΟΕΛ

By on 12 Μαρτίου, 2017 0 1192 Views

Το ΑΠΟΕΛ με γκολ του Πιέρου που έφθασε τα 17 στο πρωτάθλημα Cyta κέρδισε 1-0 μέσα στο Παπαδόπουλος την Ανόρθωση και έκανε σημαντικό βήμα για τον τίτλο αφού είναι 8 βαθμούς μπροστά με τον αγώνα ΑΕΚ-Ομόνοιας να διεξάγεται αύριο. Ο αγώνας ήταν νευρικός και με αρκετή ένταση αλλά μέτριος ποιοτικά με λίγες φάσεις. Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε νωρίς και έκανε διαχείριση του προβαδίσματος ενώ η Ανόρθωση είχε την υπεροχή και την κατοχή όμως λίγο απείλησε με ισοφάριση αφού οι Ράγιος , και Άλβες ήταν σε κακή μέρα και δεν βοήθησαν στην τελική προσπάθεια.
Το γκολ σημειώθηκε στο 8΄με κεφαλιά του Πιέρου Σωτηρίου από σέντρα του Λάγιος που πήρε την μπάλα από τον Ιωάννου ο οποίος υπέπεσε σε φάουλ στον Σιβού που δεν έδωσε ο διαιτητής Γ. Αναστασίου. Γενικά το ΑΠΟΕΛ έκανε σωστή διαχείριση του προβαδίσματος και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το γρήγορο προβάδισμα.
Ο διαιτητής εκτός από αρκετά λάθη στο τρόπο που μοίρασε τις κάρτες δεν έδωσε ένα πέναλτι στο ΑΠΟΕΛ στο Α΄ ημίχρονο όταν ο Βίκτορ ανέβηκε στους ώμους του Σωτηρίου και στο β ΄ημίχρονο όταν ο Βάτερμαν ανέτρεψε τον Ολιβέιρα.
Είχαμε αψιμαχία Βίκτορ.-Ράγιος στο 67′ όταν ο πρώτος έκανε παρατηρήσεις στον δεύτερο γιατί δεν μάρκαρε ενώ κακώς μετέφεραν οι τραυματιοφορείς τον Γιαννιώτα πάνω στο φορείο μπροστά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης στην δυτική .Του έριξαν αντικείμενα θεωρόντας ότι έκανε θέατρο και είχαμε μικροδιακοπή .
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγκιλάρ, Ερέρο(55’Καμπρέρα), Γκιγέρμε, Βίκτορ, Σιβού, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα(83’Κολούνγκα), Ράγιος, Άλβες

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Αρτυματάς, Μερκής, Ιωάννου, Λάγο, Μοράις, Κάνιας, Γιαννιώτας(72’Αλωνεύτης), Βάντερ(67′ Μπερτόλιο)Μπαράλ, Σωτηρίου(85’Καμάργκο)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστασίου Ιωάννης (Λαζάρου Ιωάννης – Σπανός Χριστάκης), 4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ, Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολιβέιρα, Μίτροβιτς / Μοράις, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο

ΓΗΠΕΔΟ: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΘΕΑΤΕΣ: 6.000