26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τραγική η Ν.Σαλαμίνα.Αποφάσεις προαγγέλλει ο πρόεδρος Π.Ανδρέου

Τραγική η Ν.Σαλαμίνα.Αποφάσεις προαγγέλλει ο πρόεδρος Π.Ανδρέου

By on 11 Μαρτίου, 2017 0 1103 Views

Tην απογοήτευση του μετά την εντός έδρας ήττα με 0-3 από τον Άρη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision:

«Νομίζω ότι κάναμε μια τραγική εμφάνιση παρ’όλο που χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν μπορώ να παίζω εντός έδρας και να παρουσιάζουμε αυτή την κατάσταση. Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πάει λάθος, προσπαθούμε να το βρούμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αν δεν μπορούν να αγωνιστούν στην ομάδα πρέπει να φύγουν. Δεν χωρούν δικαιολογίες, είναι ξεκάθαρο.

Έχω κάποιες αποφάσεις να εισηγηθώ που θα έχουν άμεση ισχύ. Δεν αποκλείω να έχει αποχωρήσεις. Όποιος θέλει να αγωνίζεται στην Σαλαμίνα πρέπει να δίνει το 1000% των δυνάμεων του. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα πας πουθενά, μόνο στην Β’ Κατηγορία μπορείς να πας.

Ο κόσμος δεν μπορεί να αφήνει την ομάδα να φεύγει, αν δεν το καταλάβει αυτό δεν μπορούμε να τους πείσουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις με 1500 άτομα και άλλο με 50. Θα πάρω και εγώ τις ευθύνες που μου αναλογούν».