28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πρόκριση με καλή εμφάνιση για την Μ.Σίτι

By on 11 Μαρτίου, 2017 0 649 Views

Nαι, αυτή ήταν Μάντσεστερ Σίτι. Λίγες ημέρες μετά την άθλια εμφάνιση στο εκτός έδρας 0-0 με την Στόουκ, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες τίτλου, οι «πολίτες» έκαναν ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι στο «Ρίβερσαϊντ» που τους στέλνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και στο «Γουέμπλεϊ».

Οι «πολίτες» κυριάρχησαν απόλυτα στο γήπεδο, έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες και το 0-2 απέναντι στην Μίντλεσμπρο δείχνει πολύ μικρό για να απεικονίσει όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί με τον Νταβίδ Σίλβα να ανοίγει το σκορ στην πρώτη κατεβασιά των φιλοξενουμένων (3’, 0-1). Ο μόνος λόγος που η «Μπόρο» κρατιόταν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης ήταν οι αποκρούσεις του Μπραντ Γκούζαν, ενώ ο Αγκουέρο σημάδεψε το δοκάρι στο 54ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να σπαταλά τις ευκαιρίες, όμως όλα τέλειωσαν, όταν σε μία τέλεια αντεπίθεση ο Σανέ βρήκε τον Αγκουέρο κι εκείνος με ψύχραιμο τρόπο πέτυχε το 4ο του γκολ στην διοργάνωση (67’, 0-2), κι έστειλε τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους συμπαίκτες του στον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ».