25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

«Θα πάω εκεί που με θέλουν»

By on 10 Μαρτίου, 2017 0 971 Views

Στην Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι επιθυμητός και ο Τζο Χαρτ ψάχνει νέα ομάδα στην οποία θα κάνει αυτό που αγαπάει μετά την Τορίνο.

«Θέλω να κάνω αυτό που αγαπώ, να παίζω ποδόσφαιρο. Αν η Σίτι δεν μου δώσει αυτή την ευκαιρία, τότε θα ψάξω να την βρω αλλού. Δεν ξέρω τα σχέδια τους για το μέλλον μου, καθώς δεν έχω επικοινωνία με κανέναν», είπε ο Άγγλος.

«Αυτό που έχω να κάνω, είναι να δουλέψω σκληρά στο Τορίνο και να δώσω ότι έχω. Το ίδιο θα κάνω και στις εμφανίσεις μου με την εθνική ομάδα», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

«Μου αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν είναι η επιθυμία μου αυτή την στιγμή. Αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι σε ομάδα, η οποία με θέλει για τερματοφύλακά της», δήλωσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Η Τορίνο θέλει να τον εντάξει μόνιμα στο ρόστερ της το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα οικονομικά δεδομένα του παίκτη, ούτε και στο ποσό που ζητάει η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζο Χαρτ στάθηκε και στην σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα: «Θα ήθελα να μείνω και να παλέψω για μια θέση. Δυστυχώς δεν μου δόθηκε αρκετός χρόνος για να αποδείξω κάποια πράγματα. Αυτό που κάνω πάντα είναι να προσπαθώ και να μάχομαι. Ξέρω ότι η απόφαση του Γκουαρδιόλα δεν ήταν κάτι προσωπικό, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεν είχε σκοπό να μου καταστρέψει την ζωή. Αυτό που έκανε ήταν για το δικό του καλό ως προπονητής, ώστε να πετύχει».