28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Γι’ αυτό έφυγα απ’ την Γουέστ Χαμ»

«Γι’ αυτό έφυγα απ’ την Γουέστ Χαμ»

By on 10 Μαρτίου, 2017 0 603 Views

Η μεταγραφή του Ντιμίτρι Παγέ στην Μαρσέιγ πέρασε από… σαράντα κύματα τον Ιανουάριο, πριν τελικά η Γουέστ Χαμ αποδεχθεί τα 25 εκατ. λίρες των Γάλλων.

Ενάμιση μήνα αργότερα, φαίνεται πως η επιστροφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα των Μαρσεγιέζων του έκανε καλό, καθώς με τρία γκολ σε οκτώ ματς συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της Μαρσέιγ να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με δηλώσεις του λοιπόν στην γαλλική εφημερίδα «L’ equipe», ο Παγέ παραδέχθηκε πως η Γουέστ Χαμ δεν του ταίριαζε πλέον.

«Είχαν υιοθετήσει έναν πιο αμυντικό προσανατολισμό ο οποίος δεν με ευχαριστούσε πια. Με ενοχλούσε, δεν ευχαριστιόμουν τα ματς» δήλωσε ο Γάλλος, ο αποκάλυψε στη συνέχεια τη στιγμή που αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα της αποχώρησης απ’ τα «σφυριά».

«Τον Δεκέμβρη νικήσαμε 1-0 την Χαλ εντός έδρας, σε ένα ματς που οι αντίπαλοι είχαν τέσσερα δοκάρια. Όλοι ήταν χαρούμενοι στα αποδυτήρια, όμως ο… MVP μας εκείνη τη μέρα ήταν το δοκάρι. Ένιωσα πως δεν μπορούσα να βελτιωθώ άλλο στην Γουέστ Χαμ. Θα μπορούσα να περιμένω έξι μήνες όμως… θα έχανα έξι μήνες. Μίλησε λοιπόν με την Μαρσέιγ και τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει μια φιλοσοφία την οποία γνωρίζω καλά. Έτσι, η απόφασή μου ήταν γρήγορη».