27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΤ.ΧΡΙΣΤΟΥ:Σκεφτόμαστε ακόμα και την διαγραφή. Θύμα η ΑΕΖ

ΣΤ.ΧΡΙΣΤΟΥ:Σκεφτόμαστε ακόμα και την διαγραφή. Θύμα η ΑΕΖ

By on 9 Μαρτίου, 2017 0 1122 Views

Μιλώντας στον «Άστρα» ο πρόεδρος της ΑΕΖ Στέλιος Χρίστου αναφέρθηκε στον φάκελο που έστειλε η ΟΥΕΦΑ για το παιχνίδι με την Δόξα.

«Τι να σας πω, μου ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι πρωί πρωί. Την στιγμή που δεν ξέρουμε από στοιχήματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι παίχτηκαν πολλά στοιχήματα. Μπορούν αυτοί οι κύριοι που μας στέλνουν τους φακέλους που τα παίζουν τα στοιχήματα. Αν πραγματικά είναι από το σωματείου μου να υποστώ τις συνέπειες. Ούτε στο πρώτο φέραμε ευθύνη, γι’΄αυτό και κάναμε έφεση για να βρούμε το δίκαιο μας. Δυστυχώς απορρίφθηκε. Σήμερα έχουμε 9 Μαρτίου ακόμα να πάρουμε το σκεπτικό της απόφασης. Είναι ένας άδικος νόμος τον οποίο εφάρμοσαν όλοι οι Πρόεδροι. Μια άδικη απόφαση και θυματοποιούνται αθώα σωματεία.

Το Σωματείο μας είναι ένα μικρό Σωματείο χωρίς πολλά μέλη και χωρίς πολλή κόσμο. Καλώ τον πρόεδρο της ΚΟΠ αν μπορεί με τις δικές του ενέργειες να μάθει από πού προέρχονται και πού τα παίζουν. Σε μια προηγούμενη συνάντηση, ο Κίκης Φιλίππου ανέφερε ότι έτσι θα θυματοποιηθπύν Σωματεία. Και επαληθεύτηκε.

Κάναμε δάνειο για να μπορέσουμε να πληρώσουμε το πρώτο πρόστιμο. Από την Cytavision τα λεφτά αποκόπηκαν αμέσως. Υπάρχουν κανονισμοί για 50 χιλιάδες και αφαίρεση βαθμών. Που να τα βρούμε; 60 χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είμαι τόσο απογοητευμένος. Θα εισηγηθώ να αποσυρθούμε τελείως από το ποδόσφαιρο. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμαστε ακόμα και την διαγραφή. Χαρήκαμε την άνοδο αλλά μας ήρθε αλμυρή.

Παίζαμε με μικρούς στα τελευταία παιχνίδια, η Δόξα ήρθε να κερδίσει, τι είναι το 4-0. Εδώ η Μπαρτσελόνα χθες κέρδισε 6-1».