29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ο Απόλλωνας προειδοποιεί τους οπαδούς του…

By on 9 Μαρτίου, 2017 0 989 Views

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Απόλλωνα αναφέρεται στις βαριές ποινές και καλεί τον κόσμο να υψώσει ασπίδα προστασίας στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ εκφράζει τις ειλικρινείς απολογίες του προς όλο το φίλαθλο κοινό της Ομάδας μας και ιδιαιτέρως στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, μετά τις νέες καταδικαστικές τιμωρίες, οι οποίες της επιβλήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή το βράδυ της Τέταρτης (08/03), συνεπεία των παραβατικών και αντιαθλητικών συμπεριφορών μίας μεμονωμένης μειοψηφίας ατόμων, οι οποίοι θέλουν να ισχυρίζονται ότι αγαπούν και υποστηρίζουν την Ομάδα μας.

Δυστυχώς, αυτή ακριβώς η αψυχολόγητη, αδικαιολόγητη και ζημιογόνα συμπεριφορά των ολίγων θα στερήσει από τους χιλιάδες υγιειώς σκεπτόμενους φίλους του Απόλλωνα το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες με την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα, σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κάθε νοήμων άνθρωπος, οι βαριές αυτές τιμωρίες στερούν από την Ομάδα μας την μεγάλη δυναμική, την οποία αντλεί και αναμένει από την παρουσία των χιλιάδων οπαδών μας και ιδιαιτέρως στα εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος, στο πιο κομβικό και καθοριστικό σημείο της τρέχουσας αγνωστικής περιόδου 2016-2017.

Ταυτόχρονα, συνεπεία των βαρύτατων ποινών που επιβλήθηκαν στην Ομάδα μας, προκύπτει μία τεράστια ζημιά, η οποία ανατρέπει σοβαρότατα την προκαθορισμένη οικονομική πολιτική της ποδοσφαιρικής εταιρείας με τις εισπράξεις από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων να αποτελούν ένα σοβαρό έσοδο τη συγκεκριμένη περίοδο.

Πέραν των άλλων εμφανών λόγων, είναι πραγματικά άδικο για το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους ποδοσφαιριστές μας να εξανεμιστούν οι κόποι και οι υπερβάσεις που έγιναν συλλογικά τους τελευταίους μήνες για να επαναφέρουν την Ομάδα μας σε πρωταγωνιστική πορεία. Δεν υπάρχει λογική και είναι ανώφελο και κυρίως αυτοκαταστροφικό να προσπαθούμε από μόνοι μας να θέσουμε την Ομάδα μας εκτός στόχων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει υποχρέωση να ενημερώσει για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι στην οποιαδήποτε επομένη παραπομπή στη Δικαστική Επιτροπή σχετικά με μεταφορά και/ή ρίψη και/ή πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων και/ή πρόκληση επεισοδίων από την πιο πάνω αναφερόμενη μεμονωμένη μειοψηφία ατόμων, θα ισοδυναμεί με νέα τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Απόλλωνας Λεμεσού, ευχαριστώντας την πλατιά μάζα των πιστών και ωφέλιμων οπαδών του, τους καλεί όπως υψώσουν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μας. Ταυτόχρονα, τους διαβεβαιώνει ότι η γιγάντωση του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα είναι μόνιμος και συνεχής σκοπός της Διοίκησης και αυτή θα επιτευχθεί με την καταλυτική συμβολή και την στήριξη του κάθε αγνού και περήφανου Απολλωνίστα.