20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ενθουσιασμός αλλά και σημάδια κούρασης στην Ανόρθωση.(Ποιο είναι το μεγάλο κέρδος της Κυρίας ?)

Ενθουσιασμός αλλά και σημάδια κούρασης στην Ανόρθωση.(Ποιο είναι το μεγάλο κέρδος της Κυρίας ?)

By on 9 Μαρτίου, 2017 0 1185 Views

Η πρόκριση στους 4 του κυπέλλου ικανοποιεί τον κόσμο της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο τον προπονητή και τους παίκτες αλλά και τη νέα διοίκηση που βλέπει τον κόσμο να αγκαλιάζει τη νέα προσπάθεια και να στηρίζει την ομάδα και τη διοίκηση ,γεγονός πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη συνέχεια μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου αλλά και για το προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Πέραν από τα αγωνιστικά κέρδη των τελευταίων μηνών με την είσοδο στην εξάδα ,την πρόκριση στο κύπελλο, την βελτίωση της εικόνας της ομάδας στο γήπεδο το μεγαλύτερο κέρδος είναι η ενότητα κόσμου και διοίκησης. Μετά από πολλά χρόνια η Ανόρθωση μοιάζει σαν μια γροθιά ,με άριστη χημεία διοίκησης ,ομάδας και κόσμου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος των τελευταίων μηνών και η αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια και γενικά στο Α. Παπαδόπουλος είναι ευδιάκριτη δια γυμνού οφθαλμού.
Από εκεί και πέρα η πρόκριση ήρθε σαν επιστέγασμα της αγωνιστικής βελτίωσης της ομάδας .Δεν ήταν τόσο εύκολο το χθεσινό παιγνίδι όσο θα περίμενε κάποιος μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα και θα λέγαμε ότι η βροντερή και μαζική παρουσία των φίλων της ομάδας βοήθησε στην επίτευξη του στόχου αφού υπήρξαν στιγμές που δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι όλα μπορούσαν να συμβούν.
Ο εφησυχασμός από το σκορ του πρώτου αγώνα ,η περαιτέρω χαλάρωση μετά το 1-0 και το 2-1 ,έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΚ να διεκδικήσει την ανατροπή και έγινε άναρχο παιγνίδι στο τελευταίο ημίωρο…Σε αυτό το διάστημα φάνηκαν και κάποιες αδυναμίες γιατί κακά τα ψέματα ,η αντεπίθεση και η βαθμολογική άνοδος δεν συμπλήρωσε όλα τα κενά ούτε διόρθωσε όλες τις αδυναμίες…Η άμυνα έμπαζε νερά, βασικοί παίκτες έδειξαν κούραση και επιπολαιότητα .Ο Σιβού ήταν η μεγάλη εξαίρεση με την απόδοση του να κρατά όλο το κέντρο και να βάζει την σφραγίδα του στην πρόκριση με το γκολ που πέτυχε. Το βέβαιο είναι ότι πέραν από τον εφησυχασμό φάνηκαν και σημάδια κούρασης αφού τον τελευταίο καιρό καταβλήθηκε υπερπροσπάθεια από 12-13 παίκτες και είναι φυσιολογικό να νιώθουν την κούραση οι παίκτες.
Το θέμα είναι πλέον πως θα μπορέσει ο Λέβι να φρεσκάρει την ομάδα με δεδομένο το μικρό ρόστερ αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έχει μπροστά της 10 ντέρμπι στην φάση των ομίλων και χωρίς βαθμολογικό στόχο αλλά με κίνητρο το όνομα και την ιστορία της Ανόρθωσης καθώς και την διατήρηση της ετοιμότητας και της καλής κατάστασης όταν θα παίξει την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Φυσικά μέχρι τότε θα έχει και διακοπή για ξεκούραση ενώ τα διπλά παιγνίδια ανά βδομάδα πέρασαν…
Πρώτο μέλημα του Λέβι τώρα να προσγειωθούν οι παίκτες στο πρωτάθλημα …ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ .Μια δύσκολη αποστολή και για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ξεπεραστεί η κούραση και να καταβληθεί η μεγαλύτερη προσπάθεια αφού το ΑΠΟΕΛ θα είναι απαιτητικό και ασφαλώς ο δυσκολότερος αντίπαλος. Το πλεονέκτημα της Ανόρθωσης είναι ότι θα παίξει χωρίς άγχος και θα έχει μια μέρα περισσότερο ξεκούραση από τον αντίπαλο της