29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Ανόρθωσης -ΑΕΚ

By on 7 Μαρτίου, 2017 0 1067 Views

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 08 Μαρτίου, 2017 και ώρα 17:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Στη φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθεί η Δυτική, η Ανατολική και η Νότια κερκίδα.

Λόγω του ότι, σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μαζική άφιξη φιλάθλων, προτρέπεται το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι των δύο ομάδων, όπως προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους του Συν/σμου Αγίων Αναργύρων.

Η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος) μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται πίσω από την Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το χώρο στάθμευσης πίσω από τη Νότια κερκίδα καθώς επίσης τη Λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στη Νότια και Ανατολική πλευρά του σταδίου.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου.

Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους και δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους.

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η μεταφορά στο στάδιο, θα υπάρχει κατάλληλος χώρος φύλαξης στο στάδιο όπου μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα. Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο φύλαξης αντικειμένων θα είναι τα ταμεία της ομάδας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.