19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολος ο δρόμος του ΑΠΟΕΛ σε τρία ταμπλό…Αδιαφορία για τα παράπονα της Ομόνοιας

Δύσκολος ο δρόμος του ΑΠΟΕΛ σε τρία ταμπλό…Αδιαφορία για τα παράπονα της Ομόνοιας

By on 6 Μαρτίου, 2017 0 1280 Views

Το ΑΠΟΕΛ είναι ικανοποιημένο για την κατάληξη της πρώτης φάσης όμως έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του αφού είναι σε τρείς διοργανώσεις (Κύπρο και Ευρώπη)και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να ανταπεξέλθει. Η προσοχή τώρα είναι στον αγώνα της Πέμπτης με την Άντερλεχτ ενώ δεν ασχολείται σοβαρά με τα παράπονα της Ομόνοιας για το δεύτερο πέναλτι.Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τα βαθμολογικά δεδομένα που διαμορφώνεται μετά την 26η αγωνιστική…

«Μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους το ότι βρισκόμαστε στην 1η θέση με βαθμολογική διαφορά σε σχέση με την 2η ομάδα. Πήραμε το ζητούμενο κόντρα στην Ομόνοια και θα μπούμε σε μια διαδικασία στο Πρωτάθλημα, όπου κάτω στο τραπέζι είναι 30 βαθμοί. Είναι μια φάση που έχει τις ιδιαιτερότητες της αφού κάθε αποτέλεσμα μετράει. Θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι ο φόρτος των παιχνιδιών θα είναι πολύ μεγάλος. Θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε για να πετύχουμε το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη φάση αφού είμαστε σε 3 διοργανώσεις. Θα φτάσουμε σε ρεκόρ αγώνων. Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι στον απόλυτο βαθμό».

Για το δεύτερο πέναλτι για το οποία διαμαρτύρεται η Ομόνοια…

«Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαστε από το τι λέει η Ομόνοια. Κοιτάζουμε τον αγώνα της Πέμπτης. Θα ήταν ανησυχητικό αν δεν έλεγε κάτι η Ομόνοια για τη διαιτησία».