25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Κράτησε την διαφορά ασφαλείας η Καρμιώτισσα

By on 4 Μαρτίου, 2017 0 937 Views

Η Καρμιώτισσα πάει στην β΄φάση με 7 βαθμούς διαφορά από την Δόξα και έδειξε ότι δεν θα είναι διατεθημένη να πάει στην Β΄κατηγορία.Πέτυχε την έβδομη της νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος».
Ο Μακρίεφ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα του Λιάσου Λουκά. Στο 52ο λεπτό ο Μπάρμπαρο με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η «χρυσή» αλλαγή, ο Δημητρίου, με κοντινή προβολή έκανε την ολική ανατροπή για την Καρμιώτισσα.

Η αντίδραση από πλευράς Νέας Σαλαμίνας δεν ήρθε ποτέ ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων, ο Πάσεκ έδωσε διαστάσεις στη νίκη της Καρμιώτισσας.

Κίτρινες: Εγγλέζου/Όρντος, Δημητρίου.

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Βοηθοί: Νίκος Εγγλέζου, Γιώργος Σάββα

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης (83΄ Κωνσταντίνου), Ντουντού (61΄ Τσούρτσουριτς), Μπεμπέ. Εγγλέζου (66΄ Μάατσι), Μπριτζίτο, Μακρίεφ.

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Χριστοφή (33΄ Δημητρίου), Γουίλερ, Βοσκανιάν, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αντάμοβιτς, Μπάρμπαρο, Πόλιανετς (90+3΄ Κύπρου), Όρντος (84΄ Πάντος), Πάσεκ.