26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Σημαντικό το ντέρμπι που ακολουθεί…

By on 2 Μαρτίου, 2017 0 1039 Views

Ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πλησιάζει και το ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάει τουλάχιστον με το +3 στα play-off του πρωταθλήματος CYTA.

Το γεγονός ότι Βινίσιους και Μπερτόλιο απουσιάζουν, μειώνουν τις επιλογές στην μεσαία γραμμή,  δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο παιχνίδι o Εμπεσίλιο.

Αλλαγές αναμένεται να έχουμε στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων στο αιώνιο ντέρμπι, με τον Εφραίμ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει και πάλι φανέλα βασικού. Για την άλλη θέση η απουσία του Γιαννιώτα φέρνει τους Αλωνεύτη και Βάντερ να την διεκδικούν.

Το αιώνιο ντέρμπι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ καθώς σε περίπτωση νίκης θα κρατηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης. Αυτό θα βάλει σε θέση ισχύος τους περσινούς πρωταθλητές, ενώ θα μια νίκη κόντρα στην Ομόνοια παίζει μεγάλο ρόλο και στο ψυχολογικό κομμάτι, σε μια περίοδο όπου η γαλαζοκίτρινοι μόνο μεγάλα παιχνίδια έχουν να δίνουν και μάλιστα για τρείς θεσμούς, πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.