28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άρχισε το ντέρμπι με προληπτική τακτική για την διαιτησία

Άρχισε το ντέρμπι με προληπτική τακτική για την διαιτησία

By on 1 Μαρτίου, 2017 0 934 Views

To ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας άρχισε πολύ νωρίς με επίκεντρο την διαιτησία. Η Ομόνοια ζητά ξένους διαιτητές και το ΑΠΟΕΛ απαντά ότι αποδέχεται αλλά γνωρίζουν και οι δύο ότι οι διαιτητές θα είναι Κύπριοι.. Διαβάστε τις ανακοινώσεις και ευχηθείτε να πάνε όλα καλά το Σάββατο
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Την κάθοδο ξένων διαιτητών, για το παιγνίδι του Σαββάτου ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ζητά με επίσημο αίτημά της στην ΚΟΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ.
Λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, οι οποίες δείχνουν δυσπιστία προς την κυπριακή διαιτησία, θεωρούμε ότι η κάθοδος ξένων διαιτητών θα απαμβλύνει το πρόβλημα της καχυποψίας και της προκατάληψης.
Ευχή μας είναι να πραγματοποιηθεί ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας και η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη. Να απολαύσει τον αγώνα το φίλαθλο κοινό και να συγχαρούμε όλοι τον νικητή. Σε καμία περίπτωση να μην ζήσουμε ξανά όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο με τη λήξη του αιώνιου ντέρμπι.
Είναι κάτι που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας.
Η απάντηση από το ΑΠΟΕΛ:
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποδέχεται για το ντέρμπι του Σαββάτου διαιτητές από οποιανδηποτε εθνικότητα υπάρχει στον πλανήτη. Είναι άλλωστε με ξένους διαιτητές που πετύχαμε τις πιο μεγάλες μας νίκες και καταξιώσαμε την Κύπρο στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Φροντίστε να έρθουν αφού επιμένετε…