19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Απόλλωνας(Δηλώσεις Αυγουστή και Ντα Σίλβα)

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Απόλλωνας(Δηλώσεις Αυγουστή και Ντα Σίλβα)

By on 26 Φεβρουαρίου, 2017 0 985 Views

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή και ο Άλεξ Ντα Σίλβα, μίλησαν για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε τα όσα δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα των «γαλάζιων».

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ωστόσο δεν θα είναι καθοριστικό για την μετέπειτα εξέλιξη του πρωταθλήματος. Εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρας μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε μια ακόμη νίκη για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και αποφασισμένοι να φτάσουν στο ζητούμενο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως εμείς είμαστε ο Απόλλωνας και πρέπει να κερδίσουμε»…ανέφερε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος και στο φίλαθλο κοινό της ομάδας:

«Τώρα είναι η ώρα του κόσμου του Απόλλωνα. Εγώ, οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές μου θέλουμε να αισθανθούμε την δύναμη της έδρας μας σ΄ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα εισιτήρια θα εξαντληθούν και ο Απολλωνίστας θα καταστεί ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ταυτόχρονα θα ήθελα εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας να ζητήσω όπως οι εκδηλώσεις σας είναι σε κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να μην απολέσουμε την έδρα μας στα επόμενα και πιο καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν. Άπαντες γνωρίζουν ότι στην επομένη παραπομπή στην Δικαστική η ομάδα μας θα στερηθεί της έδρα της. Το οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους μας ίσως να είναι και καθοριστικό ως προς την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Σας περιμένουμε για να δώσουμε μαζί ένα ακόμη δύσκολο αγώνα»

Το δικό του σχόλιο για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ έκανε και ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας, Άλεξ Ντα Σίλβα.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο όλοι στην ομάδα μας το αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία. Αυτά τα παιχνίδια προκαλούν πολλά και μεγάλα κίνητρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε τη νίκη και μόνο όπως σε κάθε μας παιχνίδι. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο, όμως και εμείς διαθέτουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία απαιτούνται για να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Με την συμπαράσταση του κόσμου μας θα κάνουμε τα πάντα να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλεύουμε εδώ και μέρες. Θα ήθελα με την σειρά να καλέσω τους φίλους της ομάδας μας όπως κατακλύσουν κάθε διαθέσιμη γωνιά της δυτικής και να μας στηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ταυτόχρονα θα ήθελα εκ μέρους όλων των συμποδοσφαιριστών μου να ζητήσω όπως προστατεύσουμε την έδρας μας από ενδεχόμενες τιμωρίες οι οποίες ίσως μας στερήσουν….όλους εσάς από τους επομένους μας αγώνες. Είναι τρομερό συναίσθημα να αγωνιζόμαστε μπροστά σε όλους εσάς και ευελπιστώ όπως όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως τα δώσουμε μαζί με όλους εσάς, μπροστά σε μια κατάμεστη δυτική».