28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τεσσάρα βάλσαμο για την Ομόνοια, φαρμάκι για την ΑΕΛ

Τεσσάρα βάλσαμο για την Ομόνοια, φαρμάκι για την ΑΕΛ

By on 25 Φεβρουαρίου, 2017 0 1372 Views

Η Ομόνοια με άλλο αέρα στην πρώτη του Ιωακείμ στον πάγκο και με αλλαγές προσώπων και τακτικής και ψυχολογίας πέτυχε μεγάλη νίκη με 4-1 κατά της ΑΕΛ που πλήρωσε ακριβά τις απουσίες των Ρομό και Τζούνιορ αφού δέχθηκε γκολ με κεφαλιές από κοντά εκεί που κυριαρχούσαν Ρομό και Τζούνιορ με τις απουσίες τους να γίνονται αισθητές. Σημασία έχει ότι η Ομόνοια είχε καλή εικόνα και πέτυχε σημαντική νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη και παράλληλα προκαλεί προβλήματα και τριγμούς στην ΑΕΛ που χάνει επαφή με τις πρώτες θέσεις. Η Ομόνοια έφθασε άνετα στην νίκη ενώ η ΑΕΛ ήταν ακίνδυνη μπροστά και ευάλωτης στην άμυνα λόγω απουσιών .Εδικαιούτο πέναλτι στο 45΄η ΑΕΛ που δεν της δόθηκες ωστόσο η εικόνα της δεν ήταν τέτοια που να αποτελεί δικαιολογία αυτή η φάση για την ήττα. Δέχθηκε πανεύκολα γκολ γεγονός που απογοήτευσε τον ίδιο τον προπονητή ο οποίος μετά το 3-0 κάθισε προβληματισμένος και εντολές έδινε ο βοηθός του.
omoiakka
ΓΚΟΛ
14’ 1-0: Σέντρα ακριβείας από τον Σοϊλέδη που κέρδισε από τον Μέσκα και ο Κλέιτον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ομόνοια!
37’ 2-0: Σέντρα του Νταρμπισάιαρ και ο Κλέιτον πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
45+2’ Ο Κατελάρης χρησιμοποιεί το χέρι και ρίχνει τον Μέσκα στην περιοχή. Λανθασμένα ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι.
46’ 3-0: Σέντρα του Σέρινταν και ο Χριστοφή από κοντά με κεφαλιά σκοράρει!

57’ 4-0: Σέντρα του Χριστοφή από δεξιά, πλασέ Νταρμπισάιαρ και… 4-0!

66’ Σουτ του Κλέιτον στο ύψος της περιοχής, δοκάρι!
73’ 4-1: Κόρνερ του Μπλάνκο, μειώνει ο Σάσι με κεφαλιά.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Σοϊλέδης, Δημητρίου, Βύντρα (46′ Νασιμέντο), Κατελάρης, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον (67′ Μπρέεβελντ), Χριστοφή, Σέρινταν,(78΄Κύπρου) Νταρμπισάιαρ.
ΑΕΛ: Κίττος, Φορτούνα, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα (53′ Σαβανέ), Σοάρες, Νικολάου, Μέσκα (65′ Μπλάνκο), Γεωργιάδης (46′ Πίτι), Σάσι, Αρουαμπαρένα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αϊρόσα (4η)
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης