29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΙΩΑΚΕΙΜ:Η Ομόνοια θα είναι πάντα μεγάλη ομάδα

By on 25 Φεβρουαρίου, 2017 0 1118 Views

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη ο υπηρεσιακός τεχνικός της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ. «Είχαμε μια πάρα πολύ δύσκολη βδομάδα, με την αποχώρηση του προπονητή και του τεχνικού τιμ. Είχαμε πολύτιμο χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε. Οι παίκτες μας έδειξαν χαρακτήρα. Ότι τους ζήτησα, το έκαναν στο γήπεδο και με το παραπάνω. Αυτό είναι κάτι που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε συνεχόμενα ντέρμπι, αρχίζοντας με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη βδομάδα. Κερδίσαμε και παραμείναμε στους στόχους μας.

Να είστε βέβαιοι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους πετύχουμε. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι πάντα μεγάλη. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στο φίλο αδελφό Άγγελο Αγαθαγγέλου, που δίνει κι αυτός τη δική του μάχη. Τον περιμένουμε όλοι να βγει νικητής.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο. Στα δύσκολα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί δίπλα της και θα τη στηρίξει. Η αγάπη που έχει στην ομάδα είναι παθολογική».