28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

«Πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

By on 22 Φεβρουαρίου, 2017 0 718 Views

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του στην αγγλική ομάδα ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Ο Βέλγος διεθνής γκολκίπερ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στην οποία έπαιζε με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2014. Και φαίνεται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα υλοποιήσει τον στόχο του.

Η Ρεάλ τον ήθελε, άλλωστε, και όταν εκείνος βρισκόταν στο «Βιθέντε Καλντερόν». Αλλά η Ατλέτικο έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει τη μετακίνηση του Κουρτουά στη «μισητή» αντίπαλό της.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero» μετέδωσε ότι οι διοικούντες τη Ρεάλ έχουν ήδη μιλήσει με τον Κουρτουά και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Και η «Marca» επιβεβαίωσε ότι ο διεθνής γκολκίπερ θα γυρίσει σύντομα στη Μαδρίτη, σύμφωνα και με τη σχετική εξομολόγησή του σε συμπαίκτες του στην Τσέλσι, αλλά και στο φιλικό του περιβάλλον.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Τσέλσι δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον Κουρτουά. Γι’ αυτό οι Άγγλοι προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο αυτός «ψηφίζει» Ρεάλ.