28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Φιλική ισοπαλία Κύπρου Ελλάδας στους Παίδες

By on 21 Φεβρουαρίου, 2017 0 1086 Views

Ο Δημήτρης Τουμάζου πέτυχε το τέρμα της Εθνικής μας και πανηγυρίζει.
—————————–

omas paides
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-17 με αντίπαλο την Ελλάδα που έγινε σήμερα στα Κούκλια.
arxigoi
Η Εθνική μας προηγήθηκε στο 75′ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Τουμάζου και η Ελλάδα ισοφάρισε στο 78′ με πλασέ του Βασίλη Δεδίδη.

Πολύ καλή παρουσία για την Εθνική μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος επίσης προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά σε φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη στα Κούκλια, στις 12:00 το μεσημέρι.

Κύπρος (Γ. Οκκάς): Ραφαήλ Πιττάτζιης, Κωνσταντίνος Σεργίου (41′ Χαρίλαος Σωκράτους), Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Μιχάλης Ιωάννου (Ιωάννης Κωστή), Παναγιώτης Λουκά (65′ Ιάσονας Πικής), Γιάννης Γερολέμου (65′ Ανδρέας Κατσαντώνης), Νεόφυτος Ραουνάς (41′ Μιχάλης Χριστοδούλου), Χρίστος Σιέλης (55′ Ελισσαίος Ανδρέου), Μιχάλης Γενεθλίου, Γιάννης Ανδρέου (55′ Δημήτρης Τουμάζου).

Στον πάγκο: Ανδρέας Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου,

Ελλάδα (Β. Γεωργακόπουλος): Σ. Αλεξανδρόπουλος, Γ. Αντζούλας, Γ. Βρακάς, Ε. Λυρατζής, Α. Μαρτίνης, Β. Τσιμόπουλος, Δ. Μελιόπουλος, Ι. Μιχαηλίδης, Ε. Χριστόπουλος, Π. Ντουμάνης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρίστος Νικολαϊδής με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Πέτρο Πέτρου και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Ορθοδόξου.

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-17 θα αγωνιστεί στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA και η προετοιμασία κορυφώνεται, με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση.

Οι αγώνες του Elite Round θα γίνουν στην Πάφο από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου και στον όμιλο της Κύπρου συμμετέχουν η Ιρλανδία, η Σλοβακία και τα Νησιά Φαρόε.

Οι φιλικοί αγώνες με την Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τους επίσημους αγώνες ενώ, την ερχόμενη εβδομάδα η Κύπρος θα δώσει άλλους δύο φιλικούς αγώνες, επίσης στα Κούκλια με τη Φινλανδία.