20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτοιμοι επενδυτές για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ.Στο Μακάρειο ή αλλού…(Ο Πρόδρομος μίλησε για όλα)

Έτοιμοι επενδυτές για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ.Στο Μακάρειο ή αλλού…(Ο Πρόδρομος μίλησε για όλα)

By on 21 Φεβρουαρίου, 2017 0 1472 Views

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στον SUPER SPORT FM 104 και είπε πολλά. Μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΛ, για την μάχη του τίτλου, για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο, για την ανανέωση τους Αλωνεύτη, για τον Κρίστιανσεν για το γήπεδο.
«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Είδαμε ότι παρόλο που έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, οι παίκτες μας κατέθεσαν ψυχή, ήταν συγκεντρωμένοι και τώρα αρχίζει ένας… Γολγοθάς με συνεχόμενα ντέρμπι και το παιχνίδι της Πέμπτης. Είδαμε ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές στο ρόστερ, υπάρχουν 22-23 ισάξιοι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι που κάνει την διαφορά στο ΑΠΟΕΛ, Είδαμε και δυο από τα νέα αποκτήματα να παίζουν, ο ένας 90λεπτο και ο άλλος πολύ λίγο και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν. Ο Εμπεσίλιο με μια πάσα έδειξε την αξία του, αυτή είναι η δουλειά του θα βοηθήσει πολύ. Αυξήσαμε την διαφορά αλλά υπάρχουν ακόμα 12 ντέρμπι στα οποία το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σοβαρό για να είμαστε τον Μάιο εκεί που πρέπει να είμαστε» είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Για την συνέχεια και τι σημαίνει η νίκη επί της ΑΕΛ…
«Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα μόνο με δική του αυτοκτονία. Όχι γιατί έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά από τους άλλους αλλά βλέποντας τις δυνατότητες της ομάδας μας Φροντίσαμε να έχουμε το βάθος στο ρόστερ για να μπορούμε να ανταποκριθούμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή…
«Είχε αρκετούς επικριτές στο ξεκίνημα ότι δεν χρησιμοποιεί τον έναν, ότι δεν χρησιμοποιεί τον άλλο. Ο προπονητής είναι εκεί, ξέρει ποιοι είναι έτοιμοι και βλέπετε ότι διαχειρίζεται ανάλογα το ρόστερ».

Μιλήσατε με τον προπονητή για την ανανέωση του συμβολαίου του;
«Το μόνο που ειπώθηκε μεταξύ μας είναι ότι θέλουν και οι δυο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά δεν νομίζω να μας πάρει πολλή ώρα να συμφωνήσουμε. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι, γίνεται δουλειά, γίνονται όλα επαγγελματικά και δεν είναι μόνο ο προπονητής είναι ολόκληρη η ομάδα εκεί στον Αρχάγγελο».

Τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του Στάθη Αλωνεύτη;
«Να θεωρείται δεδομένο ότι εντός των επόμενων 1-2 εβδομάδων θα υπογράψει».

Με τον Βινίσιους είχατε επαφή;
«Δεν κάναμε κουβέντα με τον Βινίσιους αλλά σε πιο χαλαρό ύφος τοποθετηθήκαμε και εμείς και ο ίδιος ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Δεν μπήκαμε σε λεπτομερή συζήτηση, θα γίνει και αυτό»

Για τον επαναληπτικό με την Μπιλμπάο…
«Είναι μια ομάδα που ξέρουμε ποια δυναμική έχει και για τι μεγέθη μιλάμε. Έχουμε πάρει ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα που μας δίνει ελπίδες αλλά το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη, γιατί τυχόν πρόκριση μας θα είναι έκπληξη. Έχουμε τις εμπειρίες της Ευρώπης, έχουμε τον χαρακτήρα να ανταποκριθούμε σε τέτοια παιχνίδια αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι στο μέγιστο. Η Μπιλμπάο ήταν εκ των φαβορί για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την φάση του 31΄ ανάμεσα σε Μερκή και Λαφράνς…
«Δεν σχολιάζουμε φάσεις, χάσαμε βαθμούς σε διάφορα παιχνίδια και μάλιστα όταν δικαιούμασταν πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Ερμή. Κάνουμε παράπονα στις ανάλογες επιτροπές όταν νιώθουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κι εγώ το είδα από την τηλεόραση και μου πήρε κάποιο χρόνο για να δω ακριβώς τι έγινε. Δεν μπορώ να πω κάτι όχι γιατί νίκησε το ΑΠΟΕΛ. Χθες η διαιτησία και γενικότερα φέτος είναι καλύτερη από άλλες χρονιές».

Τι γίνεται με το θέμα του γηπέδου;
«Είμαστε σε μελέτες και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την απόφαση μας. Αρχίζουν την επόμενη βδομάδα οι εργασίες για νέο προπονητικό κέντρο και θα ολοκληρωθούν Ιούνιο-Ιούλιο. Εκεί που είναι το πάρκινγκ στον Αρχάγγελο θα γίνουν οι νέες εγκαταστάσεις που θα κοστίζουν περισσότερο από ένα εκατομμύριο».

Για το γήπεδο που θα πάτε, στο Μακάρειο, στο ΘΟΪ, ή κάπου αλλού..
«Είναι διαδικαστικά τα εμπόδια για το γήπεδο. Αν δεν είναι το Μακάρειο θα είναι κάπου αλλού. Προτεραιότητα μας είναι αφού υπάρχει ο χώρος στο Μακάρειο να πάμε εκεί και μένει να αποφασίσει το κράτος. Έχουμε έτοιμους επενδυτές».