25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Πρέπει,όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ να πάρουν ψηλό βαθμό την Δευτέρα

ΠΑΜΠΟΣ:Πρέπει,όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ να πάρουν ψηλό βαθμό την Δευτέρα

By on 18 Φεβρουαρίου, 2017 0 1117 Views

Εν όψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα (19:00) στο ΓΣΠ, ο Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε διάσκεψη τύπου και είπε μεταξύ άλλων:
Για την ένταση στον αγώνα και τη σημασία της:
«Για μένα μετρά η πιο πειθαρχημένη και σοβαρή ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ πήγε στο Μπιλμπάο που ξέραμε πως θα ήταν πιο επιθετική η Αθλέτικο όμως το ΑΠΟΕΛ ήταν πειθαρχημένο και πήρε αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η πειθαρχία και η σοβαρότητα για να πάρεις ένα αποτέλεσμα είτε νίκη είτε ισοπαλία. Πρέπει να βγάλουμε ένα χαρακτήρα όπου όλοι οι παίκτες να έχουν ψηλή απόδοση ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί δηλαδή τη νίκη».
Για τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΛ, τόνισε:
«Υπάρχουν κάποια προβλήματα, κάποιοι παίκτες που προστατεύονται. Ελπίζω να τους έχουμε όλους τη Δευτέρα και να διαλέξω τους καταλληλότερους. Υπάρχουν και παίκτες στο όριο και χρειάζεται σωστή διαχείριση ώστε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια μια καλή ομάδα να παρατάξουμε».
Για το αν θα εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ την κούραση του ΑΠΟΕΛ:
«Είναι σωστή η σκέψη αυτή. Το ΑΠΟΕΛ έχει πολλές εμπειρίες και το έδειξε πως δεν έχει το μυαλό του μόνο στην Ευρώπη. Ξέρουν πως έχουν την Πέμπτη ένα παιχνίδι που ευχόμαστε να προκριθεί και από εκεί και πέρα θα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι αποδεκτό από όλους πως έχει ένα ρόστερ με 25-26 ισάξιους παίκτες και όποιοι και να παίξουν η δυναμική του ΑΠΟΕΛ είναι η δυναμική του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είμαστε όπως πρέπει, όλοι οι παίκτες να πάρουν ψηλό βαθμό απόδοσης για να πάρουμε αποτέλεσμα»..
Παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που κάνει περήφανους τους Κύπριους με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Σκοπός μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε. Έχω πει ξανά πως σημασία έχει πού θα τερματίσουμε. Βάλαμε στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχο να βγούμε Ευρώπη βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν είπαμε μεγάλα λόγια πως πάμε για πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε και με την ενδυνάμωση του Δεκεμβρίου πως είναι εδώ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Τονίζω για άλλη μια φορά υπομονή και με το τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε που φτάσαμε».