25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ήταν καλή η διαιτησία. Υπάρχει θέμα όμως με την 25η αγωνιστική

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ήταν καλή η διαιτησία. Υπάρχει θέμα όμως με την 25η αγωνιστική

By on 16 Φεβρουαρίου, 2017 0 1362 Views

Η διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα άφησε ικανοποιημένη την Ομόνοια και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας Α. Δημητρίου ήταν καλή η διαιτησία και α ν έγιναν κάποια λάθη ήταν στην σφαίρα των ανθρώπινων λαθών. Υπάρχει άλλο θέμα που θέτει η Ομόνοια όμως και αφορά στους αγώνες της 25ης αγωνιστικής Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το τι ευθύνεται που η Ομόνοια για άλλο ένα παιχνίδι μένει πίσω στο σκορ και είχε αυξομειώσεις στην απόδοση της:

«Το γιατί συμβαίνει είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που αδικούνται με αυτό το πρόσωπο που βγάζουν και στη τελική αδικείται και η ομάδα και ο κόσμος. Από τη στιγμή που η ομάδα βγάζει καλές αποδόσεις στο παιχνίδι, έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Κάποιες φορές βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να το λέμε αυτό».

Για το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα:

«Το 2-2 δεν μας ικανοποιεί. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα λόγω των εκτός έδρας γκολ και του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα του. Επιβεβαιώθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μέσα στη σεζόν. Τις αρετές που βγάζει και ότι σου δημιουργεί την εντύπωση πως αγωνίζεται δύο διαφορετικές ομάδες στο ίδιο παιχνίδι μ την ίδια φανέλα».

Για την ανάλυση του αγώνα και της κατάστασης:

«Θα προσπαθήσουμε με το υλικό που έχουμε στη διάθεση μας να παρουσιαστούμε όσο πιο συμπαγής γίνεται. Να δουλέψουμε στο θέμα τις ισορροπίας. Στις αρετές, την παραγωγικότητα και την επιθετικότητα που βγάζουμε, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αμυνόμαστε. Φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουμε το καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες, δεχθήκαμε δύο γκολ, υστερήσαμε σε ενέργεια. Στο δεύτερο όμως είδαμε αρετές που απολαμβάνουμε, χαρακτήρα, ενέργεια, με καλή δημιουργία, σημειώσαμε δύο γκολ σε επτά λεπτά. Λέμε μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση της όμως περιμένουμε να σταματήσουμε να παρουσιάζουμε τόσο κτυπητές αδυναμίες σε κάποια σημεία του αγώνα. Θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια:

«Τόσο ο Μπρέβελντ όσο και ο Αζίζ βοήθησαν αισθητά. Για εμάς δεν αρκεί η αντίδραση, αν και είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Θέλουμε να αποφύγουμε αυτά τα κακά διαστήματα και να αναγκαζόμαστε να τρέχουμε μετά τον αντίπαλο. Έχουμε μόνο ντέρμπι στη συνέχεια και δεν έχουμε χρόνο για να διορθώνουμε άλλα λάθη. Τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το κομμάτι. Απέναντι στην ΑΕΚ θέλουμε να κερδίσουμε. Μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτό το παιχνίδι αν το κερδίσουμε να την ξεπεράσουμε στη βαθμολογία. Θεωρούμε πως είμαστε ικανοί».

Για τα εισιτήρια με ΑΕΚ:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Έχουμε 660 εισιτήριο για το βόρειο πέταλο. Θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας και το πιθανότερο είναι πως δεν θα μείνουν εισιτήρια για αύριο».

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλή διαιτησία. Η μοναδική μας διαφωνία είναι στο χρόνο των καθυστερήσεων αφού έπρεπε να κρατηθούν περισσότερο από δύο λεπτά, αφού υπήρχαν αλλαγές, καθυστερήσεις, τραυματισμοί. Επιπλέον, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν μας επέτρεψε ο διαιτητής να εκτελέσουμε το κόρνερ ακριβώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Όμως, επαναλαμβάνω πως ήταν μια καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές».

Για τον Δημήτρη Χριστοφή που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές:

«Είναι σπουδαίο επίτευγμα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς ο Δημήτρης και το είχαμε τονίσει πως όσο αγωνίζεται, θα γίνεται καλύτερος. Στα τελευταία παιχνίδια είναι σε όλα τα γκολ».

Για τον Νασιμέντο:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επαγγελματία, τυπικότατο. Δουλεύει πολύ σκληρά. Πέρασε μια δύσκολη στιγμή στην Ομόνοια. Έχει άψογη συμπεριφορά. Για την αγωνιστική του παρουσία θα μιλήσει το γήπεδο. Εμείς θέλουμε διάρκεια και τίτλους από τους παίκτες».

Για την 25η αγωνιστική:

«Έχουμε στη διάθεσή μας κάποιες πληροφορίες, όσο αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με προεκτάσεις και στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου. Ως γνωστό την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Επίσης, είναι γνωστό πως – βάση της προκήρυξης – το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, αυτής δηλαδή που ακολουθεί τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα, θα ανακοινωθεί από την ΚΟΠ με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής. Αυτό γιατί, βάσει προκήρυξης, στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, οι ομάδες που διεκδικούν τους ίδιους στόχους, θα πρέπει να αγωνίζονται την ίδια ώρα.
Αυτό που πληροφορούμαστε είναι πως η ΚΟΠ, προγραμματίζει να ορίσει τον αγώνα μας με την ΑΕΛ το Σάββατο και τον αγώνα του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ την Τρίτη. Εάν συμβεί αυτό, τότε κύρια θα πρόκειται για μη εφαρμογή της προκήρυξης του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες που διεκδικούν τους ίδιους στόχους δεν θα παίξουν την ίδια ημέρα. Επιπλέον, θα πρόκειται για τεράστια αδικία και αποθέωση της άνισης μεταχείρισης ομάδων, καθώς εμείς θα έχουμε μόλις δύο ημέρες ξεκούραση μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου για να παίξουμε άλλο ένα καθοριστικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αντίθετα, ο Απόλλωνας θα έχει πέντε ημέρες ξεκούρασης πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως πληροφορούμαστε, ο λόγος που η ΚΟΠ προσανατολίζεται να ορίσει το Απόλλων – ΑΠΟΕΛ την Τρίτη, είναι η αδυναμία που δηλώνει η αστυνομία για να αστυνομεύσει παιχνίδι τη Δευτέρα. Και προσέξτε κάτι πολύ σημαντικό. Η προκήρυξη θα παραβιαστεί και δεύτερη φορά από την ίδια την ΚΟΠ. Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα πως όταν μία ομάδα μας δίνει Ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Europa League, τότε αμέσως μετά στο πρωτάθλημα θα πρέπει να αγωνιστεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Οπότε την ΚΟΠ, ούτε στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν την ενοχλεί να μην εφαρμόσει την προκήρυξη. Όμως, η ΚΟΠ θέλει να εφαρμόσει την προκήρυξη που λέει πως, λόγω των καρναβαλιών, δεν γίνονται αγώνες την Κυριακή των καρναβαλιών, δηλαδή την επόμενη Κυριακή του επαναληπτικού κυπέλλου.

Εάν όντως αυτό γίνει πράξη, τότε θα πρόκειται και για ασυνέπεια από πλευράς ΚΟΠ, παραβίαση της προκήρυξης σε δύο περιπτώσεις, αλλά και για προνομιακή μεταχείριση ομάδων από την ίδια της Ομοσπονδία, η οποία κανονικά θα έπρεπε να έχει σαν κορυφαία προτεραιότητά της, την ισότιμη μεταχείριση.

Εμείς αυτό που ζητούμε είναι, την 25η αγωνιστική, να αγωνιστούμε την ίδια ώρα που θα παίξουν και οι άλλες ομάδες που διεκδικούν τους ίδιους στόχους μαζί μας και επίσης να έχουμε όσες ημέρες ξεκούρασης θα έχει και ο Απόλλωνας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Σέρινταν ένιωσε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις και έμεινε εκτός χθες. Είναι αμφίβολος για την ΑΕΚ αλλά δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ο Φλορέσκου έχει κάκωση στο γόνατο, δύσκολα θα είναι έτοιμος. Ο Κωνσταντινίδης εκτιμάται πως θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση. Ο Άρνασον έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα και δουλεύει σκληρά».