25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπήκε σε σωστό δρόμο η Ανόρθωση.Ο Α.Παντελή μίλησε για σημαντικά θέματα

Μπήκε σε σωστό δρόμο η Ανόρθωση.Ο Α.Παντελή μίλησε για σημαντικά θέματα

By on 14 Φεβρουαρίου, 2017 0 927 Views

Η Ανόρθωση αναμφίβολα τις τελευταίες βδομάδες εκπέμει ένα νέο αέρα και η ομάδα βγάζει υγελια στο γήπεδο και αυτοπεποίθηση.Ασφαλώς δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα και δεν συμπληρώθηκαν όλα τα κενά αλλά το σημαντικό είναι ότι η Ανόρθωση μπήκε στο σωστό δρόμο και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM, ο πρόεδρος της , Ανδρέας Παντελή.

Για το τι άλλαξε στην ομάδα…

«Καλύτερα να μιλούν άλλοι παρά εμείς. Ήταν μια άσχημη περίοδος για την Ανόρθωση. Έπρεπε να γίνουν κινήσεις για να επαναφέρουν την ομάδα στο σωστό δρόμο. Πάνε αρχικά όλα καλά, η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο. Η ομάδα παρουσιάζεται σαν Ανόρθωση μέσα στο γήπεδο».

Για τη βοήθεια που πήρε η ομάδα από τις μεταγραφές…

«Δεν ήταν τόσο το ποιοτικό ρόστερ, αλλά το ποσοτικό. Δεν υπήρχαν παίκτες. Υπήρχαν αδυναμίες και για αυτό είχαμε αυτό το χάλι. Ο προπονητής μας είχε 12 παίκτες διαθέσιμους στον αγώνα με την Ομόνοια. Έπρεπε να γίνουν οι προσθήκες για να αναπνεύσει η ομάδα. Αυτό έγινε και είμαστε ευχαριστημένοι. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έδωσαν ανάσες και στους άλλους που είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι πολύ ωραίο να έχεις παίκτες στον πάγκο που μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Μέσα από μια σειρά ενεργειών και αγώνων, οι παίκτες έχουν πλέον αυτοπεποίθηση και βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πριν λίγες βδομάδες ήμασταν δυσαρεστημένοι και δεν φτάσαμε στο σημείο να μην πιστεύουμε στην ομάδα. Όταν άλλαξαν τα πράγματα, ήρθαν οι συνεχόμενες νίκες. Είναι φυσιολογικό να βγάζουν αυτοπεποίθηση. Και ο προπονητής νιώθει ότι μπορεί να δουλέψει όπως θέλει».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό…

«Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό και καθοριστικό. Όταν είσαι 3 αγώνες πριν το τέλος, δεν μπορείς εύκολα να διορθώσεις τη ζημιά που θα πάθεις. Μια καλή Ανόρθωση, θα πρέπει να κερδίσει για να προχωρήσει στο επόμενο παιχνίδι».

Αν θεωρεί ότι η Ανόρθωση έχει τον πρώτο λόγο για την 6άδα…

«Έχουμε δύο αγώνες στην έδρα μας και όλα εξαρτώνται από εμάς».

Για την ανάγκη για ενίσχυση με Κύπριους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας περιόδου…

«Δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά εξαφάνιση Κύπριων ποδοσφαιριστών στην Ανόρθωση. Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις, μιλήσαμε με τον προπονητή, όμως είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες που μπορούν να μπουν στην ομάδα».

Για το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Coca Cola…

«Βρισκόμαστε στους «8» και έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας. Θα διεκδικήσουμε το κύπελλο με μανία μέχρι το τέλος».

Για τον Ρόνι Λέβι…

«Είναι εργατικός, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, μεθοδικός και φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στη δουλειά που κάνει».

Για το οικονομικό…

«Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα προβλήματα. Θα βρούμε τη λύση. Είμαστε Ανόρθωση και πρέπει να βρούμε τη λύση».

Τελειώνοντας κλήθηκε να σχολιάσει τα μηνύματα για τον Τιμούρ Κετσπάγια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει…

«Είναι ενοχλητικό αυτό. Όλοι αγαπούμε τον Τιμούρ, όμως ξεκινήσαμε με κάποια δεδομένα, έχουμε ένα προπονητή και πρέπει να είμαστε σωστοί και έντιμοι και να συνεχίσουμε για το καλό της ομάδας».