29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝ:Τώρα είναι υπό πίεση ο διαιτητής .Ευχόμαστε να κάνει μια ακριβοδίκαιη διαιτησία.

ΑΠΟΛΛΩΝ:Τώρα είναι υπό πίεση ο διαιτητής .Ευχόμαστε να κάνει μια ακριβοδίκαιη διαιτησία.

By on 14 Φεβρουαρίου, 2017 0 1025 Views

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου δεν άφησε απαρατήρητη την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τον διαιτητή του αυριανού αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων .
Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο: «Είναι δικαίωμα της Ομόνοιας. Αυτή τη στιγμή και σαν Απόλλων, θα έχουμε τα μάτια μας στραμμένα πολύ περισσότερο στον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος είναι υπό πίεση. Θεωρούμε ότι είναι ένας από τους καλούς διαιτητές. Θα πρέπει να περιμένουμε και ευχόμαστε να ανταποκριθεί και να σφυρίξει ακριβοδίκαια. Έχει περισσότερη πίεση αυτή την στιγμή, όμως είναι έμπειρος διαιτητής. Ευχόμαστε να κάνει μια ακριβοδίκαιη διαιτησία.

Ένα δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Μας κάνει το έργο δύσκολο. Θα έρθουμε στη Λευκωσία για να δούμε ποιος θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα του δίνει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση.

Είναι εκτός οι Γκιέ Γκιέ, Ντουντού, Μακρίδης, Αγγελή, Ψύχας. Προχωρούμε με τα δεδομένα αυτά και ο Αυγουστή έχει ακόμα μια προπόνηση για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση και θα πρέπει να πάμε με καθαρό μυαλό και πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει αυξημένες πιθανότητες. Περίπου 1000 οπαδοί θα έρθουν στη Λευκωσία».