24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι κάποια πράγματα που δίνουν αξία στην ομάδα της ΑΕΛ

Είναι κάποια πράγματα που δίνουν αξία στην ομάδα της ΑΕΛ

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 960 Views

Κάτω από τιος συνθήκες του αγώνα και στο χρονικό σημείο που ήρθε η ισοφάριση ,η ισοπαλία ικανοποίησε την ΑΕΛ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ .Ο Βαθμός άφησε την ομάδα στην 2η θέση με 5 βαθμούς διαφορά από το ΑΠΟΕΛ και δικαιούται να ελπίζει στην έξοδο στην Ευρώπη τουλάχιστον ,αφού η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που μόνο αισιοδοξία μπορεί να ματαδόσει στον κόσμο της.Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ…

«Το γήπεδο και η βροχή βοήθησαν για να είναι καλό το παιχνίδι. Οι προπονητές που θέλουν να παίξουν επιθετικά θέλουν να είναι βρεγμένα τα γήπεδα. Στα ντέρμπι είναι ανοιχτά και τα τρία αποτελέσματα. Θα ψάξουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να δούμε τη συνέχεια.

Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ παλέψαμε για να το γυρίσουμε. Αν καταφέρναμε να σκοράρουμε νωρίτερα θα το γυρίζαμε. Έδωσαν πάρα πολλά οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρχε κανένας που δεν προσπάθησε, έδωσαν τα πάντα».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΚ…

«Είναι δεδομένο ότι αυτή η ομάδα αλλιώς πήγε στη Λευκωσία και αλλιώς ήρθε στη Λεμεσό. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι οι προπονητές αντιλαμβάνονται περισσότερα από εμάς. Ευτυχώς δεν κατάφερε να μας σταματήσει από το γκολ. Στη Λευκωσία έπαιξαν ανοιχτά. Χθες από τη στιγμή που πέτυχαν το γκολ έπαιξαν αμυντικά και ήταν φανερό ότι προσπαθούσαν να παγώσουν το ρυθμό. Είναι κάποια πράγματα που δίνουν αξία στη δική μας ομάδα. Για αυτό πολύς κόσμος ήταν ικανοποιημένος για το ότι καταφέραμε με αυτές τις συνθήκες σε αυτό το παιχνίδι να μην χάσουμε».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι και τη διαφορά από την κορυφή…

«Έχει τρία ντέρμπι στη σειρά το ΑΠΟΕΛ, έχουμε εμείς δύο. Είναι και οι άλλες ομάδες. Πριν από τα ματς κάνουμε τους υπολογισμούς μας, όμως όλα αλλάζουν».

Για το ότι διατέθηκαν μόλις 3.378 εισιτήρια…

«Δεν μπορώ να διαφωνήσω. Είμαστε και άτυχοι. Δεν θέλω να δώσω δικαιολογία. Αν δείτε πως άλλαξε ο καιρός, δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ήταν κάτι απίστευτο. Η βροχή ήταν δυνατή και αυτοί που δεν είχαν εισιτήριο το σκέφτηκαν και μάλλον δεν ήρθαν».

Για τα εισιτήρια ενόψει ΑΠΟΕΛ…

«Θα τηρηθεί η συμφωνία που υπάρχει από τον πρώτο γύρο. Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στα γήπεδα».

Για τον Τζούνιορ…

«Είχε ένα πρόβλημα στην τελευταία φάση της τελευταίας προπόνησης. Έκανε εξετάσεις τον είδε ο γιατρός, πήγε στους φυσιοθεραπευτές και αγωνίστηκε με ένεση. Τα πήγε πολύ καλά. Προσπάθησε και ευτυχώς δεν ήρθαν τα χειρότερα».

Για τη συνέχεια…

«Θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια, θα δώσουμε τα πάντα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».