24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΒΕΝΓΚΕΡ:Δεν είμαι έτοιμος να πω τέλος

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 904 Views

Τους ισχυρισμούς του Ίαν Ράιτ αντέκρουσε, βάζοντας τα πράγματα σε τάξη, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι έτοιμος ακόμα να βάλει τέλος στην προσπάθεια που κάνει στην Άρσεναλ.

Ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων», σε πρόσφατη εκπομπή στο ραδιόφωνο του BBC, ανέφερε πως ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», μοιάζει τόσο κουρασμένος που ενδεχομένως αυτό να σημάνει το φινάλε της παρουσίας του στον λονδρέζικο σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βενγκέρ, θέλησε ν’ αποκαταστήσει την τάξη, επιβεβαίωσε πως το βράδυ της Πέμπτης ήταν όντως μαζί με τον Ίαν Ράιτ στο πλαίσιο εκδήλωσης, δείπνησαν μαζί, αλλά ο λόγος της κόπωσής του ήταν απλά το… καθημερινό του πρόγραμμα.
«Εκτιμώ που θέλετε να με δείτε να ξεκουράζομαι, όμως αντέχω ακόμα και δεν είμαι έτοιμος να πω τέλος. Είναι αλήθεια ότι βρεθήκαμε με τον Ίαν Ράιτ την Πέμπτη, όμως δεν ήμασταν μόνοι μας. Φάγαμε και ήταν ακόμα τρία, τέσσερα άτομα. Ίσως του φαινόμουν κουρασμένος γιατί ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάμαι αργά το βράδυ», είπε ο προπονητής της Άρσεναλ.