18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αποδεκτή η παραίτηση Καϊάφα από την Ένωση.Αναλμβάνει ο Κοσμά

Αποδεκτή η παραίτηση Καϊάφα από την Ένωση.Αναλμβάνει ο Κοσμά

By on 13 Φεβρουαρίου, 2017 0 1028 Views

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝΠ μέσω ανακοίνωσης της ευχαρίστησε τον Κώστα Καϊάφα για τις υπήρεσιες του στο σωματείο του Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

«Έχουμε λάβει την επιστολή παραίτησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Καιάφα, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου μας.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Κώστας Καιάφας ανέλαβε την ομάδα στην δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της. Προσπάθεια όλων ήταν να γίνει μία συνετή οικονομική πολιτική, με νεαρούς Κύπριους Ποδοσφαιριστές. Πλάνο το οποίο ο κ. Καιάφας είχε το θάρρος να αποδεκτεί και να εφαρμόσει.

Ξεκαθαρίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει μια εξαιρετική προσπάθεια τόσο από τον κ. Καιάφα και από τον βοηθό προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Σεργίου και το έργο τους θα φανεί στο μέλλον και για αυτό είμαστε απόλυτα σίγουροι.

«Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους ΚΥΡΙΟΥΣ Καιάφα και Σεργίου για την προσφορά τους και τονίζουμε ότι θα παραμείνουν φίλοι του Σωματείου μας. Δυστυχώς οι συγκυρίες μας αναγκάζουν να κάνουμε αποδεκτή την παραίτηση του τεχνικού μας επιτελείου. Ευχόμαστε και στους δύο κάθε καλό στην καριέρα τους και είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο τους δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο.

Διοικούσα Επιτροπή Ε.Ν.Π.»
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ένωσης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ΄και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργο Κοσμά. Η συνεργασία είναι μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.