24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περήφανοι Αυγουστή και Εγκωμίτης για τους παίκτες τους

Περήφανοι Αυγουστή και Εγκωμίτης για τους παίκτες τους

By on 12 Φεβρουαρίου, 2017 0 1307 Views

Μετά τον αγώνα στο δασάκι Σ.Αυγουστή και Εγκωμίτης δήλωσαν:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και για τους παίχτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Μαζί με αυτούς και με τους οπαδούς μας που έδωσαν ένα εξαιρετικό παρόν. Μέχρι το τέλος θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πολύ καλά που βρισκόμαστε, ξέρουμε σε ποια χώρα είμαστε, ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πιστεύω στους παίχτες πάρα πολύ γιατί όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο θα προχωρήσεις. Έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις, είμαι περήφανος για τους παίχτες μου που πάλεψαν το παιχνίδι.
Ο τηλεοπτικός φακός θα ξεκαθαρίσει για το παιχνίδι. Η ομάδα μας παίζει εξαιρετικά. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε».
giotis
Από την πλευρά του ο Γιώτης Εγκωμίτης δήλωσε:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Στην έδρας μας κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όποιες επιθέσεις έκανε ο Απόλλωνας τις αντιμετωπίσαμε. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τον Απόλλωνα με δέκα παίκτες. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Μπράβο στον Απόλλωνα για το ποδόσφαιρο που παίζει. Εμείς παλεύουμε για την εξάδα και ελπίζουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια να τα καταφέρουμε για να μην είμαστε στο δεύτερο γκρουπ χωρίς στόχους».