20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΜΠΟΣ:Η ΑΕΛ από την αρχή της σεζόν δίνει εξετάσεις… Οι άλλοι έχουν την πίεση

ΠΑΜΠΟΣ:Η ΑΕΛ από την αρχή της σεζόν δίνει εξετάσεις… Οι άλλοι έχουν την πίεση

By on 10 Φεβρουαρίου, 2017 0 1031 Views

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το βάθος στο ρόστερ της ομάδας του, αλλά και την πίεση στο ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Με τη διοίκηση έχουμε πει από την αρχή της σεζόν πως θα κάνουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον. Μια ομάδα που θα την βλέπει ο κόσμος και θα του αρέσει. Πρώτος μας στόχος ήταν η ομάδα να μπει στην εξάδα και το έχουμε καταφέρει. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από το παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, υπάρχουν πολλά ντέρμπι.

Δεν είναι ούτε ένα ούτε δυο παιχνιδια που θα φέρουν την Ευρώπη ή το πρωτάθλημα. Είμαι της φιλοσοφίας πως πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε ο κόσμος να έχει υπομονή, και θέλουμε να είναι δίπλα μας, οι παίκτες είναι τρελαμένοι με τον κόσμο, και οι παλιοί και οι νέοι.

Το παιχνίδι της Kυριακής είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα, και δεν είναι τυχαία που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Για τα ντέρμπι:

Σχεδόν όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν ντέρμπι αφού έρχονται και τα play off. Δεν είναι ούτε πλεονέκτημα ούτε μειονέκτημα. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση. Έχω πει αρκετές φορές ότι όλα τα αποτελέσματα είναι εκεί και σημασία έχει πόσο δυνατή και σοβαρή ομάδα είσαι για να ανταπεξέλθεις.

Για το βάθος της ομάδας:

Για να λέμε και την αλήθεια, σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει η ομάδα και που έχει ξεκινήσει, θα έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος με το υλικό που έχει η ομάδα. Σίγουρα δεν μπορείς να συναγωνιστείς το βάθος των άλλων ομάδων της εξάδας καθώς έχουν διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ από έμας. Σίγουρα παίζει ρόλο και το θέμα τραυματσμών, όπως αυτός του Λούκας Σόουζα και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έφυγαν. Στην συνέχεια θα υπάρξει και το θέμα των κίτρινων καρτών.

Για την ενδεχόμενη πίεση:

Πίεση έχουν οι αντιπαλοι μας που έχουν θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ για το πρωτάθλημα.

Για το κενό των ποδοσφαιριστών που έφυγαν:

Η ΑΕΛ από την αρχή της σεζόν δίνει εξετάσεις, κάθε βδομάδα δίνουμε ντέρμπι. Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα άγχους ή περισσότερου άγχους για το ότι έφυγαν λιγότεροι από ότι ήρθαν. Παίρνουν κάποια παιδιά χρόνο συμμετοχής και σημασία έχει την ώρα που θα κληθούν να αγωνιστούν να είναι έτοιμοι. Έχουν περισσότερη πίεση οι αντίπαλοι αφού είπαν ότι πάνε για πρωτάθλημα εμείς όμως ποτέ δεν είπαμε αυτή την λέξη.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

Σίγουρα δεν είμαστε τυχεροί με την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ, καθώς για μενα το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο γεμάτη ομάδα και δίκαια παίρνει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα. Θα είναι δυο δύσκολα παιχνίδια, εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ο καλύτερος να κερδίσει.