29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μονόδρομος η νίκη στο δασάκι για τον Απόλλωνα…Είναι και αυτός ο αγώνας ντέρμπι!

Μονόδρομος η νίκη στο δασάκι για τον Απόλλωνα…Είναι και αυτός ο αγώνας ντέρμπι!

By on 10 Φεβρουαρίου, 2017 0 1057 Views

O Απόλλωνας έχει ντέρμπι στο Δασάκι και με αυτή την σκέψη αντιμετωπίζει το παιγνιδι με τον Εθνικό.Για να έχει αξία το σερί των 8 επιτυχιών χειάζεται και έννατη νίκη στη σειρά και το γνωρίζουν όλοι στον Απόλλωνα.Τώρα που πλησίασε την κορυφή δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να πάει στην δεύτερη φάση με ελπίδες για τον τίτλο. Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την μορφή ντέρμπι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς. Ο αντίπαλος κάνει εξαιρετική χρονιά και πάμε σε μια έδρα που μόνο φιλόξενη δεν είναι για την ομάδα μας» είπε αρχικά.

Για τον κόσμο…
«Θεωρούμε ότι μέχρι το απόγευμα θα εξαντληθούν τα εισιτήρια και θα θέλουμε νέα παρτίδα εισιτηρίων».

Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το νικηφόρο σερί…
«Τα στατιστικά δεν μετράνε τόσο στο ποδόσφαιρο γιατί δεν εξασφαλίζουν απολύτως τίποτε για το επόμενο παιχνίδι. Από κει και πέρα έχουμε επίγνωση τι θα αντιμετωπίσουμε εκεί, θα πάμε υποψιασμένοι, προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό και το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και αδημονούν για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τα αγωνιστικά…
«Εκτός θα είναι οι Γκίε, Μακρίδης, Ψύχας, Γκόμες, Ντουντού και Αγγελή»

Με τον Γκιέ τι γίνεται;
«Είναι σε στάδιο αποκατάστασης και ίσως χρειαστεί 3-4 εβδομάδες για να παίξει με την ομάδα».

Για τις ανανεώσεις…
«Ο Απόλλωνας έδειξε επί προεδρίας Κίρζη ότι μπορεί να κρατήσει στο ροστερ όποιον ποδοσφαιριστή θέλει. Όλοι έχουν συμβόλαια για την ώρα, όλοι αισθάνονται άνετα στον σύλλογο και είναι σημαντικό να υπάρχει και ηρεμία όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι».
i