26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Μαθήματα προπονητών UEFA B

By on 10 Φεβρουαρίου, 2017 0 1989 Views

Χθες, οι προπονητές παρακολούθησαν την προπόνηση της Εθνικής Νέων.
———————-

Συνεχίζονται καθημερινά στο ΓΣΠ τα μαθήματα για το προπονητικό δίπλωμα UEFA B. Η πρώτη φάση των μαθημάτων άρχισε την περασμένη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Η δεύτερη και τελευταία φάση θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο ενώ στο μεσοδιάστημα οι προπονητές θα πρέπει να ετοιμάσουν και να παραδώσουν εργασία (log book). Επιπλέον, θα εξεταστούν από τους εκπαιδευτές της σχολής προπονητών και στις ομάδες στις οποίες εργάζονται.

Μέρος της εκπαίδευσης των προπονητών τις τελευταίες μέρες ήταν η παρακολούθηση των προπονήσεων της Εθνικής Νέων U-19 και στη συνέχεια, γινόταν ανάλυση και συζήτηση πάνω σε θέματα τακτικής.

Τα μαθήματα παρακολουθούν οι ακόλουθοι:

Άγγελος Αντωνίου, Θεόδουλος Δημητρίου, Χρίστος Δημητρίου, Ανδρέας Θεορή, Κυριάκος Ιωάννου, Σάββας Καραϊσκάκης, Χρίστος Κατσιολούδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Σάββας Λυθραγκωμίτης, Κύπρος Μαλέκος, Νεόφυτος Νεοφύτου, Δήμος Νικολάου, Μάριος Νικολάου, Μιχαλάκης Οκκάς, Γιώργος Παιδονόμος, Ανδρέας Παρασκευά, Γιώργος Παρασκευά, Κυριάκος Παύλου, Κωνσταντίνος Ρωνσταντής, Ανδρέας Τσιάκκιρος, Χαραλάμπους Χαραλάμπος, Δήμητρα Χατζηβασίλη, Πέτρος Χατζηνικολάου και Σαββάκης Χρίστου.