29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΡΑΓΙΟΣ:Ήρθα για το το πρωτάθλημα αλλά θα το παλέψουμε του χρόνου.Είμαστε Ανόρθωση και πρέπει να είμαστε ψηλά

ΡΑΓΙΟΣ:Ήρθα για το το πρωτάθλημα αλλά θα το παλέψουμε του χρόνου.Είμαστε Ανόρθωση και πρέπει να είμαστε ψηλά

By on 7 Φεβρουαρίου, 2017 0 873 Views

Ο Ρούμπεν Ράγιος επέστρεψε στην δράση και έδειξε ότι διψά για ποδόσφαιρο.Αναμφίβολα ένας καλός Ράγιοε ανεβάζει την ποιότητα της Ανόρθωσης και ο ίδιος νιώθει πολύ καλύτερα με τον Λέβι αλλά και γενικά με την αλλαγή κλίματος στην ομάδα.Δεν κρύβει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια και την αποφασιστικότητα του προσφέρει ακόμα περισσότερα στην Κυρία.Μίλησε στην εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» του Super ΣΠΟΡ FM με τον Ανδρέα Βεντούρηγιος. Ο Ισπανός μέσος μίλησε για τις δικές του φιλοδοξίες, ανάλυσε τους λόγους που η Ανόρθωση παρουσιάζεται βελτιωμένη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές. Έστειλε παράλληλα μήνυμα στους οπαδούς.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

«Δεν είχαμε προπόνηση σήμερα, πρέπει να κάνω αποκατάσταση, μετά από ένα 90λεπτό πρέπει να προσέχω το σώμα μου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αγωνίστηκα και πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα».

Για το ενενηντάλεπτο που αγωνίστηκε κόντρα στην Αναγέννηση:

«Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου, για τη νίκη της ομάδας μας. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε».

Για το που αποδίδει την πρόοδο της Ανόρθωσης:

«Έχουμε μεγάλη πρόοδο του τελευταίους δύο μήνες. Δουλεύουμε πολύ για αυτό. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Ήρθαν νέες παίκτες, έγιναν αλλαγές. Το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε όλοι σκληρά, με θετική ενέργεια και μας βοηθάει και ο προπονητής μας».

Για τη συμβολή του Ρόνι Λέβι:

«Ήρθε σε μια πολύ άσχημη φάση για την ομάδα. Με την θετική του ενέργεια και το πλάνο του βοήθησε την ομάδα, γνώριζε το πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να σπρώξει τους παίκτες και να πάρει αποτελέσματα. Βοήθησε και τακτικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές:

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν. Χωρίς του νέους παίκτες δείξαμε πως είμαστε ανεβασμένοι. Οι νέοι παίκτες ήρθαν να μας βοηθήσουν και το έδειξαν και στο τελευταίο παιχνίδι. Όλοι γινόμαστε καλύτεροι από τον ανταγωνισμό να βρισκόμαστε στην αρχική ενδεκάδα».

Για το τι πήγε στραβά στην αρχή της σεζόν:

«Ήμασταν μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα και αυτό μας επηρέασε. Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Προσπαθούσαμε να βελτιωθούμε διαρκώς, είμαστε η Ανόρθωση, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε ψηλά. Αλλά στο ποδόσφαιρο έρχονται και οι δύσκολες στιγμές. Το σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε».

Για το πόσο επηρέασε η διοικητική κρίση:

«Πάντα ένα πρόβλημα με τον πρόεδρο επηρεάζει αλλά έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας και στην προετοιμασία. Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα».

Για τον νέο πρόεδρο:

«Ήρθε με καλή ενέργεια, είναι σημαντικό να τον νιώθουμε κοντά μας. Κάθε μέρα είναι στην προπόνηση. Είναι σημαντικό να έχεις αυτή την στήριξη. Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια και όλο αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για τους στόχους της Ανόρθωσης μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Είμαστε η Ανόρθωση, πρέπει να παλέψουμε για το κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός για εμάς και μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ελπίζω επίσης πως θα τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα, θα παλέψουμε για να μείνουμε εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, θέλουμε να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για το συμβόλαιο του (έχει και για την ερχόμενη σεζόν) και την παρουσία του:

«Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα. Νιώθω την στήριξη από όλους. Θέλουμε να ανεβούμε πιο ψηλά, να ανεβούμε. Όταν ήρθα εδώ ήθελα να παλέψω για το πρωτάθλημα, αυτό δεν μπορεί να γίνει φέτος αλλά θα το παλέψουμε του χρόνου».

Για το που προτιμάει να αγωνίζεται:

«Μου αρέσει ένας πιο ελεύθερος ρόλος. Εξαρτάται που θα με τοποθετήσει ο προπονητής. Ο κόουτς μου δίνει αυτοπεποίθηση να αγωνίζομαι εκεί που με χρειάζεται η ομάδα».

Για τους οπαδούς:

«Τους τελευταίους μήνες τους νιώθουμε ακόμη πιο δίπλα μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά είναι λογικό να διαμαρτύρονται κάποιες φορές αλλά είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοιους οπαδούς στο πλευρό μας. Μας δίνουν πολύ μεγάλη στήριξη. Είμαι χαρούμενος για αυτούς, είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα».

Ο Ρούμπεν Ράγιος μίλησε και ελληνικά στο τέλος της συνομιλίας του με τον Ανδρέα Βεντούρη…

«Ευχαριστώ πολύ. Μιλάω λίγα ελληνικά!».