20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΑΕΚ και επιβάλλεται νίκη …(Τι λέει για τον Βινίσιους ο Κ.Δημητρίου)

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΑΕΚ και επιβάλλεται νίκη …(Τι λέει για τον Βινίσιους ο Κ.Δημητρίου)

By on 6 Φεβρουαρίου, 2017 0 984 Views

Δεν κέρδισε το ντέρμπι η ΑΕΚ αλλά η ισοπαλία και η εμφάνιση στο ΓΣΠ της δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος.Μπρόστά της έχει άλλο ντέρμπι ενώ περιμένει τα νέα από τους τραυματίες χωρίς να αφήνει απαρατήρητη η επίσημη ΑΕΚ την χειρονομία του Βινίσους .Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα και για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

«Είναι ένα παιχνίδι που μας βάση την εικόνα μας αφήνει ενθαρρυντικά τα μηνύματα αλλά θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε. Τώρα καλούμαστε να ψάξουμε τη νίκη στο επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Μας ικανοποίησε πολύ η αντίδραση που δείξαμε σαν ομάδα πηγαίνοντας στο ΓΣΠ και δείχνοντας ότι για εμάς ένα ήταν το ζητούμενο. Δεν είναι εύκολο να χάνεις με τραυματισμούς κάποιες αλλαγές. Το πλάνο που εφάρμοσαν οι παίκτες ήταν εξαιρετικό και ήρθε εκείνη η στιγμή αδράνειας. Εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες και όχι το ΑΠΟΕΛ. Από κει και πέρα δουλεύουμε και δείξαμε ότι στην καλή μας μέρα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη ανεξάρτητα των δυσκολιών» είπε αρχικά.

Για τους τραυματισμούς τι μπορούμε να πούμε περισσότερο;
«Χθες δυο τραυματισμοί πριν το ημίωρό. Χάσαμε δυο αλλαγές, δεν είναι και το πιο εύκολο για τον προπονητή. Από κει και πέρα είναι αλήθεια ότι φοβηθήκαμε για τα χειρότερα αλλά περιμένουμε τις ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός όπως φάνηκε στην αρχή. Θα περάσουν και οι δυο από ιατρικές εξετάσεις και θα ξέρουμε περισσότερα για την κατάστασης των Μίνιο και Τέτε».

**«Το ιδανικό θα ήταν να φεύγαμε από το ΓΣΠ με τη νίκη. Τώρα πάμε στο Τσίρειο για να παίξουμε με την ΑΕΛ. Είμαστε στην τέταρτη θέση και είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το θέμα με τον Βινίσιους…
«Δεν έπεσε στην αντίληψη μας αν λέχθηκε κάτι από την κερκίδα. Η κίνηση του Βινίσιους έπρεπε να τιμωρηθεί με αποβολή, ήταν μπροστά στα μάτια του δεύτερου βοηθού. Είναι αδιάψευστος μάρτυρας ο τηλεοπτικός φακός, γέμισε το διαδίκτυο με βίντεο και φωτογραφίες και περιμένουμε από τον Αθλητικό Δικαστή να κάνει την δουλειά του».

Ντεμπούτο με γκολ για τον Φλοριάν…
«Τον Φλοριάν τον είδαμε στις προπονήσεις και περιμέναμε την παρουσία αυτή στο ΓΣΠ. Χάρη στο πείσμα του και ευνοήθηκε και από την κόντρα σκόραρε. Μπήκε με τη μία στην ομάδα και περιμένουμε να βοηθήσει πολύ στην συνέχεια. Και ο Ορτίθ είχε καλή παρουσία αλλά τον χάνουμε στο Τσίρειο, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γιωργαλλίδης. Αναπλήρωσε τον Μίνιο και έδειξε πλήρη ετοιμότητα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…
«Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια όπως και πριν το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Οπισθοχωρήσαμε στην βαθμολογία κι αυτό μας αναγκάζει να πάρουμε τη νίκη».