24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Τα βρήκε σκούρα αλλά νίκησε η Πάφος

By on 5 Φεβρουαρίου, 2017 0 870 Views

Η Πάφος ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας. Στο Παφιακό επικράτησε 3-2 του Εθνικού Άσσιας και διατήρησε τις αποστάσεις από την κορυφή όπου βρίσκεται η Αλκή, ενώ αύξησε την διαφορά από την 3η θέση στην οποία συγκατοικούν Ολυμπιακός και Ένωση
Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την Πάφο η οποία στο 11΄ κέρδισε πέναλτι με τον Μουτίνιο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αντριάν Πατουλέα. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 26΄ με σουτ στην κίνηση ο Άλβες έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του και πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι όλα τελείωσαν. Και λέμε ότι βιάστηκαν καθώς ο Εθνικός σε ένα λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 65΄ μείωσε με πέναλτι του Ευθυμιάδη και στο 66΄ ο Μουλαζίμης έκανε το 2-2.
Τελικά η νίκη για την Πάφο ήρθε στο 87΄ όταν με πέναλτι και πάλι ο Πατουλέα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΠΑΦΟΣ: Κωνσταντίνου, Μακρής (75΄ Γεωργίου), Ιάκομπ, Πίτσιλλος, Πικραμμένος, Παστελλής (67΄ Χαραλάμπους), Κχμαλάτζε, Πατουλέα, Μουτίνιο, Άλβες, Δημοσθένους (61΄ Μανού)
ΕΘΝΙΚΟΣ Α.: Τασουρής, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ευθυμιάδης, Μουλαζίμης (70΄ Αντωνίου), Σοφοκλέους, Κυριάκου, Μηνά, Λεοντίου, Χρυσοχός, Ζάρου (55΄ Λεωνίδου)