18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Με άλλη διάθεση στην τελική ευθεία η Ανόρθωση

By on 3 Φεβρουαρίου, 2017 0 934 Views

H Aνόρθωση με περισσότερες επιλογές και με καλύτερη ψυχολογία με την διοικητική αλλαγή και την ενίσχυση ,μπαίνει στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος Cyta.Ο Μίτριβιτς ήδη έδειξε τι μπορεί να προεφέρει ,ο Άλβες είναι γνωστός και έτοιμος να μπεί στην ομάδα και ο Ολιβέιρα είναι θέμα προπονητή αν θα τον αρχίσει με την Δερύνεια ή αν θα τον έχει για αλλαγή. Σε ετοιμότητα είναι και ο Γιαννούλης οπότε η απουσία του Αγκιλάρ δεν είναι εμπόδιο στα πλάνα του Λέβι.Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

«Πάμε ενισχυμένοι με τα νέα αποκτήματα αλλά θα λείψει ο Αγκιλάρ. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά είδαμε τι πάθαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Η Αναγέννηση έχει κάθε εβδομάδα καλές παρουσίες, αξιοπρεπείς εμφανίσεις και θα πρέπει εμείς θα πάμε σοβαροί για να πάρουμε το παιχνίδι. Θα ξέρουμε και το αποτέλεσμα του Νέα Σαλαμίνα-Ερμής» είπε αρχικά.

Για την ετοιμότητα του Ολιβέιρα…
«Έπαιξε πρόσφατα σε κάποια φιλικά, είναι αρκετά καλά σε θέμα φυσικής κατάστασης. Είναι θέμα του προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει. Και ο Άλβες είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ολιβέιρα θα πρέπει να εγκλιματιστεί κιόλας»

Για τον Ράγιος…
«Ο Ράγιος όσο ήταν τραυματίας δούλευε για να επιστρέψει το συντομότερο. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής τον οποίο χρειαζόμαστε. Γενικότερα η ψυχολογία είναι πολύ καλή, ανέβηκε και ο Βίκτορ και ο Κολούγκα, ενώ η ομάδα συνολικά παρουσιάζεται βελτιωμένη».