29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ν.ΠΑΠΑΣ: Θα σεβαστούμε την απόφαση και θα πληρώσουμε..

Ν.ΠΑΠΑΣ: Θα σεβαστούμε την απόφαση και θα πληρώσουμε..

By on 2 Φεβρουαρίου, 2017 0 1169 Views

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας Νίκος Παπάς μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 για την ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή ο οποίος καταλόγισε ευθύνη στην ομάδα του για χειραγώγηση αγώνα.

**«Οι νομικοί μας σύμβουλοι μελέτησαν την παραπομπή και τώρα την απόφαση. Εγώ θα σταθώ στα μέτρα που πάρθηκαν, είμαστε υποστηρικτές των μέτρων αυτών και γι αυτό τα στηρίξαμε. Οι απόψεις μας είναι εκεί, σεβόμαστε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Η απόφαση επιρρίπτει ευθύνη στο σωματείο μας».

**«Εγώ είπα ξανά ότι σαν σωματείο σεβόμαστε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Πραγματικά νοιαζόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα δούμε πως θα το χειριστούμε και δεν θα μπούμε σε συζήτηση. Υποστηρίζουμε τα μέτρα και σεβόμαστε τις αποφάσεις και θα πληρώσουμε το πρόστιμο

**«Πώς να βρούμε τα χρήματα, είναι δύσκολο. Είναι τεράστιο το ποσό για την εμβέλεια του σωματείου μας. Θα κάνουμε μια συνεδρία και θα δούμε πως θα βρούμε αυτό το τεράστιο ποσό. Θα ζητήσουμε και συνάντηση και με την ΚΟΠ για να δούμε να μπορεί να αποπληρωθεί αυτό το ποσό με δόσεις».