27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ:Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο

By on 2 Φεβρουαρίου, 2017 0 950 Views

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη και μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την ενίσχυση του Ιανουαρίου, το συμβόλαιο του και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δανός προπονητής…

Για τον δύσκολο μήνα…

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, αφού πήραμε θετικά αποτελέσματα το τελευταία παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα τα δούμε όλα ξεχωριστά».

Για τους τραυματίες…

«Τις επόμενες μέρες θα δούμε τις πιθανότητες που θα έχει ο καθένας για να αγωνιστεί».

Για το τι ζητά από τους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ…

«Πάντα αυτό που θέλω είναι τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε σωστά κάποια πράγματα που ζητώ στις προπονήσεις, όπως είναι η τακτική και η ένταση που πρέπει να έχουν και να βγάζουν στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφές και τη διαμόρφωση του ρόστερ…

«Είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Ευχαριστώ πολύ και τον Αντρέα Ορλάντι για την προσφορά του. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που βοηθούσε και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια.. Ευχαριστώ την διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού για τις περισσότερες επιλογές που μου προσφέρουν για το μέλλον. Είναι πάικτες που μπορούν να βοηθήσουν».

Πότε θα είναι έτοιμοι οι νέοι…

«Ο Εμπεσίλιο θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ…

«Η ΑΕΚ θα έρθει πληγωμένη και αυτό με ανησυχεί. Είναι η τελευταία ευκαιρία τους».

Για την προοπτική του +8…

«Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε αυτή την διαφορά, υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια και πολλά ντέρμπι. Όλες οι ομάδες θα παίξουν θα δώσουν ντέρμπι αυτό το διάστημα».

Για το συμβόλαιο του…

«Δεν μιλώ για μένα τώρα. Είμαι μόνο συγκεντρωμένος στην ομάδα και στην προετοιμασία της».

Αν η διοίκηση εξέφρασε πρόθεση για ανανέωση…

«Ναι μιλήσαμε αλλά δεν είναι της ώρας».

Για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα…

«Πάντα είναι ξεχωριστό όταν παίζεις παιχνίδια με ομάδες στις οποίες εργάστηκες. Είναι πολλές οι αναμνήσεις και κυρίως με τους ποδοσφαιριστές, είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Το βλέπετε και εσείς όταν πριν τα παιχνίδια μιλάμε μεταξύ μας».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ…

«Σίγουρα θα έχουμε sold out με την Αθλέτικ Μπιμλμπάο. Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο και στον αγώνα με την ΑΕΚ. Θα είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιριστές. Θα είναι καλή η ημέρα και η ώρα και τους θέλουμε να έρθουν».