26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Θα πληρώσει και η ΑΕΖ αλλά δεν ξέρει πως…

By on 2 Φεβρουαρίου, 2017 0 1013 Views

Η ΑΕΖ κρίθηκε ένοχη για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ και όπως προνοούν οι κανονισμοί ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε το σωματείο του Ζακακίου με 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Για το θέμα αυτό μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρίστος Χρίστου.

«Από την στιγμή που οι κανονισμοί που ψηφίστηκαν από τα σωματεία λένε για τέτοια ποινή τότε το περίμενα. Εγώ πίστευα ότι θα δικαιωθούμε αλλά δεν θέλω να πω και πολλά άλλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς αυτοί οι λίγοι που μείναμε στην ΑΕΖ, αυτή η διοίκηση, αυτοί οι παίκτες και αυτοί οι προπονητές δεν θα κάνουμε τίποτα για δυσφημίσουμε το σωματείο. Έξω στον κόσμο αυτοί που δεν μας ξέρουν και είναι εκτός Λεμεσού δεν ξέρουν τι γίνεται .Καλώ την αστυνομία να ελέγξουν τους λογαριασμούς μας και των ποδοσφαιριστών για να δουν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Αφού ξέρουν ποιοι παίζουν στοιχήματα, γιατί να την πληρώνουμε εμείς. Από την αστυνομία μου είπα ότι οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται αλλά από ατ στιγμιότυπα δεν είδα κάποιο γκολ ύποπτο. Έφυγαν από την ομάδα 12 ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί. Αν το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βάλει 7 γκολ στην ΑΕΖ με τα προβλήματα της τότε ποια θα το κάνει αυτό. Τώρα την πληρώνουμε εμείς και δεν ξέρουμε από πού θα βρούμε τα λεφτά» δήλωσε ο κ. Χρίστου.

Θα πληρώσετε το πρόστιμο;
«Πρέπει να πληρώσουμε σε 38 μέρες τις 50 χιλιάδες ευρώ. Παίζουμε την ΑΕΛ και λόγω της βαθμολογικής της θέσης και της δυναμικής ευελπιστούμε ότι θα φέρει κόσμο στο Παφιακό για αν πάρουμε κάποια χρήματα εκεί. Όταν έρθουν δυο χιλιάδες στο Παφιακό θα πάρουμε 30 χιλιάδες ευρώ. Η ΑΕΛ θα χρειαστεί τον κόσμο της, είναι η ψυχή της ο κόσμος της. Παίρνουμε από την ΚΟΠ 30 χιλιάδες τον μήνα, το μπάτζετ μας είναι 11 χιλιάδες. Ελπίζουμε σε διακανονισμό με την ΚΟΠ για να πληρώνουμε με δόσεις»

Με την ΑΕΚ όμως είχε καλή παρουσία η ομάδα…
«Ο Λένος ήταν η διαφορά μας με την ΑΕΚ και γι αυτό εξελίχθηκε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με το παιχνίδι με τα ΑΠΟΕΛ. Ο Λένος με την ΑΕΚ Καθάρισε 12 φάσεις μόνος του».