18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση προειδοποιεί τους οπαδούς της.Πρόστιμα 20 χιλ για τον αγώνα με την Ομόνοια

Η Ανόρθωση προειδοποιεί τους οπαδούς της.Πρόστιμα 20 χιλ για τον αγώνα με την Ομόνοια

By on 2 Φεβρουαρίου, 2017 0 988 Views

Ανακοίνωση της Ανόρθωσης: Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε βαριές χρηματικές ποινές στην ομάδα μας για τις καταγγελίες στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Συγκεκριμένα καταγγελθήκαμε για 8 κατηγορίες, για τις οποίες καλούμαστε να πληρώσουμε το ανάλογο πρόστιμο.

Είναι η τρίτη φορά που καταγγέλλεται η ομάδα μας για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο, οπότε την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί το φαινόμενο πυροδότησης φωτοβολίδων θα υπάρξει τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τα εντός έδρας παιχνίδια.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης να δείξει αυτοσυγκράτηση, να προστατεύσει την ομάδα και να αποφύγει στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες και πράξεις που γνωρίζει πως θα έχουν αρνητικές αγωνιστικές αλλά και οικονομικές συνέπειες.

Εξάλλου, γίνεται μια καινούρια προσπάθεια στην Ανόρθωση, την οποία χρειάζεται να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει η ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών και μόνο με την συμπαράσταση όλων μας μπορεί να καταστεί εφικτός ο συγκεκριμένος στόχος.

Ενδεικτικό της σημαντικότητας των όσων αναφέραμε πιο πάνω είναι μάλιστα το γεγονός πως το τελευταίο πρόστιμο με αντίπαλο την Ομόνοια ξεπέρασε τις 20 χιλιάδες ευρώ!