25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Οι μεταγραφές ανέβασαν την ΑΕΛ

By on 31 Ιανουαρίου, 2017 0 1066 Views

Οι μεταγραφές του Γεννάρη ενίσχυσαν σημαντικά την ΑΕΛ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα να ανέβει ξανά στην δεύτερη θέση με συγκάτοικο την ΑΕΚ και να ελπίζει ότι θα πετύχει τον πρωταρχικό στόχο που είναι έξοδος στην Ευρώπη. Η νικη επί του Άρη αφιερώθηκε στον Σο΄΄αρες που έπαιξε αν και πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του και ο προπονητής του και όλοι στην ΑΕΛ τον στήριξαν με τρόπο να δείχνει πόσο δεμένη είναι η ομάδα.Για τη νίκη επί του Άρη κι όχι μόνο μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Σοάρες, ο οποίος 3-4 ώρες πριν ξεκινήσει το ματς πληροφορήθηκε ότι έχασε τον πατέρα του. ο πρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κανόνισε να αναχωρήσει σήμερα για την πατρίδα του ώστε να παραστεί στην κηδεία του. Όχι μόνο αγωνίστηκε χθες αλλά ήταν και από τους καλύτερους», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Η απόδοση της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή. Ο προπονητής μας είπε ότι ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση. Εγώ λέω ότι αυτές οι προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο, έχουν δείξει με την πρώτη ευκαιρία ότι είναι πολύ σημαντικές για την ομάδα. Σίγουρα αυτοί οι παίκτες έχουν φτιάξει περισσότερο την εικόνα της. Την ανεβάζουν επίπεδο. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν επαναπαυόμαστε. Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν και δυσκολίες».

Στάθηκε επίσης και στα όσα λέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. «Όλα αυτά που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, έγιναν για κάποιο λόγο. Εγώ έτσι βλέπω τα πράγματα. Κάποιοι πνίγονται σ’ ένα ποτήρι νερό. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό το πράγμα. Ήμασταν ψύχραιμοι και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο, στέλνοντας το μήνυμα στον κόσμο ότι δεν πρέπει να χάνει την πίστη του στην ομάδα. Αυτό πήγε να γίνει και δεν μου άρεσε καθόλου».

Για την επίθεση: «Έχουμε βελτιωθεί όντως πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε από την αρχή να φέρουμε τους δύο πρώτους ποδοσφαιριστές κι αν δεν είχαμε αναποδιές όπως τον τραυματισμό του Σόουζα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».