26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έρχεται ο μέσος Ολιβέιρα για την Ανόρθωση.Ανακοινώνει Άλβες

Έρχεται ο μέσος Ολιβέιρα για την Ανόρθωση.Ανακοινώνει Άλβες

By on 31 Ιανουαρίου, 2017 0 952 Views

Ενώ σήμερα Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ανόρθωση ο Αντρέ Άλβες για να καλύψει το κενό στην επίθεση έρχεται στην Κύπρο για την Ανόρθωση και ο Φιλίπε Ολιβέιρα.

Είναι Πορτογάλος και αγωνίζεται στη Βιντεότον, είναι 32 χρονών και αγωνίζεται ως ακραίος χαφ.

Στο βιογραφικό του είναι και το πέρασμα του από την Τσέλσι του Μουρίνιο το 2005.

Πέρασε από Αγγλία, Ιταλία και στέριωσε στην Ουγγαρία.
Η Ανόρθωση κατέληξε σε αυτόν μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αντάλ που μάλλον δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με την ομάδα του στην Ρουμανία και οδηγείται σε ναυάγιο η περίπτωση του.
Ο Ολιβέιρα είναι 32 ετών αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως δεξιός χαφ, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μέσος αλλά και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Από το 2002 μέχρι το 2006 άνηκε στην Τσέλσι η οποία δαπάνησε μισό εκατομμύριο λίρες για να τον αποκτήσει θεωρώντας τον ως ένα σπουδαίο ταλέντο, ωστόσο με τους μπλε του Λονδίνου, μέτρησε μόνο κάτι ολιγόλεπτες συμμετοχές. Το 2004-05 είχε δοθεί δανεικός στην Πρέστον ενώ ένα χρόνο αργότερα στην Μαρίτιμο. Από το 2006 μέχρι το 2010 ήταν στην πατρίδα του. Ένα χρόνο στη Μαρίτιμο, 1 στη Λεισόες και δύο στη Μπράγκα. Το 2010 πήγε στην Ιταλία και στην Πάρμα που πλήρωσε 1 εκατομμύριο για να τον αποκτήσει και να τον δώσει δύο εβδομάδες αργότερα δανεικό στην Τορίνο και ακολούθως στη Βιντεότον. Στην Ουγγαρία είναι από το 2012 μέχρι και σήμερα, όπου και βρήκε το λιμάνι του.

Ο Ολιβέιρα είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας.