19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολες μέρες για την ΑΕΚ,πιο δύσκολες για τον Ρόκα

Δύσκολες μέρες για την ΑΕΚ,πιο δύσκολες για τον Ρόκα

By on 30 Ιανουαρίου, 2017 0 1127 Views

Απογοήτευση και προβληματισμός στην ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία στον αγώνα με την ΑΕΖ και ίσως να περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ρόκα ως τεχνικός διευθυντής. Το μόνο φάρμακο που μπορεί να επουλώσει τις πληγές είναι νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για να επανέλθει στην μάχη του τίτλου.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για μας μετά την απώλεια βαθμών. Είναι μια απώλεια βαθμών μέσα στο γήπεδο μας. Αυτή τη φορά την πατήσαμε μέσα στο γήπεδο μας κάτι που δεν θέλαμε ούτε να το σκεφτόμαστε» ανέφερε αρχικά στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τις αποδοκιμασίες και τις αντιδράσεις του κόσμου…

«Αν πω ότι δεν μας πίκρανε το αποτέλεσμα θα είναι ψέματα. Είναι μια οδυνηρή απώλεια βαθμών. Δεν μας ήθελε από την αρχή και ενώ θα μπορούσαμε να χρυσώσουμε το χάπι με το πέναλτι στο τέλος. Είναι διπλή η ανάγνωση, αφού είναι η απώλεια βαθμών αλλά και η παρουσία της ομάδας. Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δούμε στη συνέχεια. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Την αντίδραση την βγάζεις μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε περιθώρια, αφού έχουμε το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι είμαστε στους χαμένους της αγωνιστικής, επομένως πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ και να βρούμε τον τρόπο για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τις απώλειες στα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά…

«Κανείς δεν περίμενε να έρθει η απώλεια βαθμών. Ήρθε και είμαστε αναγκασμένοι να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς δεν περίμενε να είχαμε αυτές τις απώλειες. Είναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια παιχνίδια. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα και να πάμε στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε το καλύτερο με όλες μας τις δυνάμεις και να δείξουμε στην πράξη ότι όντως αυτή η ομάδα διαθέτει δυνατότητες για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών».

Για την αμφισβήτηση που δέχεται ο Ιδιακέθ…

«Για να έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Είναι συλλογική η ευθύνη, όπως και στις επιτυχίες. Αυτή τη στιγμή, αυτό που κοιτάζουμε είναι να παρουσιαστεί η ομάδα όπως στο αρχικό διάστημα της περιόδου. Θέλουμε να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών και στη διεκδίκηση των στόχων».

Για το ότι η ομάδα είχε εκτός τον Άλβες σε αυτά τα παιχνίδια…

«Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Θα προτιμούσε και ο ίδιος ο προπονητής να είχε ακόμα μια επιλογή. Είναι και αυτό ένα θέμα που περιμένουμε να δούμε. Είναι και ο Φλοριάν που είναι στην Κύπρο. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το κάνουμε».

Για τον Ρόκα και την κριτική που δέχεται…

«Κριτική δέχονται όλοι. Αρμόδιος για τα μεταγραφικά είναι ο τεχνικός διευθυντής και δέχεται την κριτική».