19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έκπληκτος ο Ν.Παπάς για τον φάκελο της Καρμιώτισσας

Έκπληκτος ο Ν.Παπάς για τον φάκελο της Καρμιώτισσας

By on 27 Ιανουαρίου, 2017 0 1161 Views

Έκπληξη προκάλεσε στην Καρμιώτισσα ο φάκελος που ήρθε από την ΟΥΕΦΑ και η ευθύνη που αποδίδεται στην ομάδα τους που αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας με 50 χιλ πρόστιμο καταρχήν.  Η ΟΥΕΦΑ έστειλε email για στημένο παιχνίδι αναφερόμενη στο Καρμιώτισσα-ΑΕΚ για το Κύπελλο και όλο αυτό όπως αναφέρει εξ’ υπαιτιότητας της ομάδας των Πολεμιδιών. Την έκπληξη εξέφρασε  στον SUPER  SPORT FM εκ μέρους της Καρμιώτισσας ο πρόεδρος Νίκος Παπάς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Μας βρίσκει έκπληκτους γιατί από την άτυπη γενική συνέλευση όλοι υποστήριξαν τους νέους κανονισμούς γιατί όλοι θέλαμε κάθαρση. Από χθες βράδυ που έχει έρθει η ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ είμαστε στεναχωρημένοι» είπε αρχικά ο κ. Παπάς.

Ο φάκελος λέει ότι η Καρμιώτισσα θα έχανε με τουλάχιστον πέντε γκολ διαφορά…
«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν έχω εμπλοκή. Το να έρθει ένας φάκελος είναι στενάχωρο. Περιμένουμε την ΚΟΠ για να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχουμε ευθύνη γιατί ήταν παιχνίδι Κυπέλλου που δεν είναι στους στόχους μας, δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά ταλέντα, μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές αλλά δεν μπορώ να ξέρω ο κάθε ένας τι κάνει».

Η ποινή προνοεί 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο…
«Είναι ένα ποσό τεράστια για εμάς αλλά είμαστε από τους υποστηριχτές των μέτρων για πάταξη των στημένων αγώνων. Είναι τεράστιο ποσό, θα δούμε τι θα γίνει και αναλόγως θα κινηθούμε. Επαναλαμβάνω ότι εμείς σαν σωματείο δεν έχουμε ευθύνη. Δεν ξέρω πως θα κινηθεί ο κάθε επιτήδειος».

**«Εμένα η πρόθεση μου ήταν να αποχωρήσω όμως η αγάπη προς το σωματείο με κράτησε. Το θεώρησα πρόκληση να μείνω εκεί και να προσπαθήσω να απαλλάξω το σωματείο μας από όλα αυτά».

Ο κόσμος πιστεύει αυτά που λένε οι φάκελοι και όχι αυτά που λένε οι παράγοντες…
«Όταν έρχεται ένας φάκελος και ξανά έρχεται ο κόσμος κρίνει. Αυτοί που μας ξέρουν προσωπικά ξέρουν ποιοι είμαστε. Είπα ότι έμεινε εκεί για να προσπαθήσω να καταπολεμήσω αυτά τα πράγματα».

Νιώθετε στιγματισμένοι;
«Το να είμαστε εκεί 11 χρόνια με τόσες επιτυχίες κάνοντας μια ομάδα από το τίποτα και να την ανεβάζεις στην α΄ κατηγορία και να στιγματιζόμαστε μας στεναχωρεί. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε. Από την στιγμή που στηρίζουμε αυτά τα μέτρα είμαστε έτοιμοι αν αποδειχθεί ότι έχουμε ευθύνη να πληρώσουμε».

«Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι με την Δόξα. Θα πάμε στην Λευκωσία με έναν και μοναδικό στόχο… τους τρεις βαθμούς. Αυτή η ομάδα με το τέλος της σεζόν θα κάνει περήφανο τον κόσμο της και θα μείνει στην α΄ κατηγορία».

Για τον Όστοιτς…
«Υπέγραψε συμβόλαιο, έκανε προπόνηση και με τον Εθνικό θα είναι διαθέσιμος».