29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Κύπρο ο Ανταλ αλλά η Ανόρθωση αναμένει τις εξελίξεις με Ίσμα

Στην Κύπρο ο Ανταλ αλλά η Ανόρθωση αναμένει τις εξελίξεις με Ίσμα

By on 26 Ιανουαρίου, 2017 0 980 Views

Ο Ισραηλινός επιθετικός Λίβιου Αντάλ βρίσκεται στην Κύπρο και συζητά με την Ανόρθωση και αν φύγει ο Γκονζάλβες πιθανόν να είναι ο αντικαταστάτης του νοουμένου ότι θα έχει το χαρτί ελευθέρας του .Το όνομα του Άλβες παραμένει στη λίστα της Ανόρθωσης ενώ είναι  ανοικτό ακόμα το θέμα Γκονζάλβες.Ο Σ.Πηλακούτας μίλησε για τα θέματα της ομάδας της Αμμοχώστου στο super sport fm.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Όπως ήρθαν τα πράγματα το Κύπελλο αποτελεί την μοναδική διέξοδο διάκρισης για εσάς…
«Θέλουμε διάκριση μέσα από τον θεσμό του Κυπέλλου, πήραμε την πρόκριση και περιμένουμε την κλήρωση. Θέλουμε να διακριθούμε χωρίς να σημαίνει ότι δεν δίνουμε το ίδιο βάρος και στο πρωτάθλημα. Έρχεται δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Τι γίνεται με την περίπτωση Γκονσάλβες και το ενδιαφέρον της Χαρτς;
«Δεν άλλαξε κάτι. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης και η πρόταση να μας ικανοποιεί οικονομικά και για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα από τα δυο. Η πρόταση και η τεχνική ηγεσία θα εξετάσουν την πρόταση και αν  κρίνουν ότι είναι ικανοποιητική θα τον παραχωρήσουν».

Για τον Αντρέ Άλβες…
«Είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει, αξιολογείται και εξετάζεται. Δεν υπάρχει όμως οριστική συμφωνία».

Για τον Αντάλ…
«Και αυτός έχει προταθεί, αρέσει στον προπονητή μας».

**«Έγιναν προτάσεις σε διάφορους ποδοσφαιριστές αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα Γκονσάλβες για να κινηθούμε πιο ξεκάθαρα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Δεν προέκυψε τραυματισμός στο παιχνίδι Κυπέλλου, ο Ράγιος έμεινε προληπτικά εκτός και θα είναι έτοιμος με τον Ερμή. Ο Καμπρέρα είναι αμφίβολος. Υπολογίζουμε και τους Γιαννούλη και Μίτροβιτς, θα πάμε με αρκετές επιλογές».