29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ δεν σταματά ούτε στο κύπελλο

By on 25 Ιανουαρίου, 2017 0 1064 Views

Μπορεί το σκορ να είναι στενό αλλά το θέαμα ήταν πιο πλούσιο απότι δείχνει η νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-1 και στο δεύτερο παιγνίδι με τη Σαλαμίνα σφραγίζοντας την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola  . Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ το ΑΠΟΕΛ με δράστη τον Πιέρο Σωτηρίου ο οποίος στο 9΄ με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορού να αντιδράσει Βεσελόφσκι. Τα  πράγματα πήραν τον δρόμο τους καθώς και με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους «γαλαζοκίτρινους» και δυσκόλεψαν πολύ για τους «ερυθρόλευκους».
Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να κερδίσει μέτρα, είχε μια ευκαιρία με τον Κολοκούδια, δεν την έκανε γκολ και στην συνέχεια ο Βεσελόφσκι απέκρουσε πέναλτι του Εφραίμ στο 44΄.
Στην επανάληψη προσπάθησαν και οι δυο ομάδες αλλά το ΑΠΟΕΛ ήταν αυτό που σκόραρε και καθάρισε την πρόκριση. Πιο συγκεκριμένα στο 70΄ ο Αλωνεύτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σκοπελίτη και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση ενώ προηγουμένως ο Εφαρίμ  έχασε πέναλτι που αππέκρουσε ο Βεσελόφσκι .
Το μόνο που κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Μακρίεφ στο 80΄.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Στ.Βεργέτης):Βεσελόφσκι, Μπεμπέ, Νεάκου (46΄ Μάατσι), Μακρίεφ, Άντονιτς, Σκοπελίτης (74΄ Ντουντού), Γκράσι, Τσαμπούρης, Κολοκούδιας (85΄ Σιαθάς), Αμπελάιρας, Τσίνα

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν): Πάρντο, Αρτυματάς, Ιωάννου, Μερκής, Αστίθ, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (76΄ Παπαφώτης), Γιαννιώτας, Μπαράλ (63΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου (54΄ Ντε Καμάργκο)

 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούσκο, Αμπελάιρας/ Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο

Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Αριστείδης Χρίστου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
4ος Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού