29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Δεν φεύγει ο Σέριταν…Η Ομόνοια δεν ξεπουλά

By on 24 Ιανουαρίου, 2017 0 1202 Views

 H  Ομόνοια απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση από την Γιαγκελόνια για την παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν ενώ για τον Ρουσιά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν υπέγραψε στην ΑΕΚ.Μιλώντας στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια να κρατηθούν όλοι οι παίκτες που είναι στο πλάνο και για τη νέα περίοδο.Αναλυτικά:

«Έχουμε απορρίψει και δεύτερη πρόταση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Ο Σέρινταν κρίνεται πολύτιμος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Ομόνοια δεν ξεπουλάει ποδοσφαιριστές. Επιλέγουμε να κρατήσουμε τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ποδοσφαιριστές που είναι στο πλάνο για τη νέα περίοδο θα κάνουμε προσπάθεια για να τους κρατήσουμε» ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Για τον Ρουσιά και τις πληροφορίες ότι υπέγραψε στην ΑΕΚ για τη νέα περίοδο…  

«Έχουμε υπόψη τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες. Κρατάμε το γεγονός πως πριν 2-3 μέρες, ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του, διαβεβαίωσαν τον τεχνικό διευθυντή πως δεν έχουν υπογράψει σε καμία ομάδα. Όταν ρωτήθηκαν για τη νέα σεζόν διαβεβαίωσαν πως αν και εφόσον υπογράψουν σε άλλη ομάδα, θα ενημερώσουν άμεσα τον κ. Νταμπίζα. Δεν έχει γίνει τέτοια ενημέρωση και ανάλογα θα δούμε πως θα κινηθούν».  

Για τις αποχωρήσεις…  

«Μέχρι την Παρασκευή που θα εγγραφεί, θα ενημερώσουμε για τον παίκτη που θα βγει εκτός λίστας. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τον Κωνσταντινίδη που έχει πρόβλημα τραυματισμού…  

«Έχε υποστεί θλάση και μείνει εκτός για 4 βδομάδες».